8-órás munka helyett 6-órás! Mennyivel járok rosszabbul?
Egészségügyi ellátásra sem hatása, adóval valószínűleg jobban jársz, a nyugdíjat soajnos nem tudom.
A hátránya, hogy valószínűleg így is 8 órát kell majd dolgoznod, de csak 6-ot fizetnek ki.
Én 1999 óta dolgozok 6 órás munkaidőben.A hivatalos munka idő 5.6 óra.Reggel 8-ra megyek, és 14 órakkor jövök el.A cégnél rugalmas munkaidő van.Törzsidő, 9-14 óráig.
Sz.gépen van mindenkinek egy kódja, azzal lp be, ill.ki az úgynevezett kucsos gépen a portán, vagy az adott emeleten ahol dolgozik.
Nem hinném, hogy van olyan, hogy aki mrészmunkaidős, az nem számít bele a nyugdíjba.Akkor a cégek ezt nem alkalmaznák.Vagy én akkor nem fogok a társaimmal együtt nyugdíjat kapni?Már bocsánat, de ez hülyeség.
Az biztos,hogy a 4 órás munkaidő csak félnek számít a nyugdíjba,szerintem a 6 is.
Teljes munkaidőnek azt hiszem a 6,5 óra számít.Egy könyvelőt kéne megkérdezni.
Nem mindegy? Akárhány órát dolgozol, nyugdíjat akkor se fogsz kapni, ha a jelenlegi tendenciák maradnak.
Hiába fizetsz most be, azt most elköltik, addigra meg ki marad, aki kitermelje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!