Mennyire fontos a presztízs autó?
Imádom az ilyen hárítást :D
1. Irigy vagyok.
2. Nézd meg a mérlegemet, besz..rsz.
Jó, akkor szögezzük le, hogy biztosan irigy vagyok és összeszarnám magamat a mérlegedtől.
Akkor letisztázom neked, hogy felfogd:
Hiányozna neked vagy a vállalkozásodnak az a pénz amibe egy ilyen masina kerül? Maradna utána még tartalékod, vagy teljesen lenulláznád magadat? Ha nem hiányozna és marad tartalékod, akkor vegyed, de ne takarózz a cég érdekkel, én elhiszem, hogy neked nagyon tetszene egy ilyen autó.
Btw. én az írásod alapján azt gondolom, hogy hiányozna a cégnek ez a pénz. Hisz a reklámköltségekből faragnád le az árát. A te céged, a te életed a te pénzed és mivel abszolút SEMMI konkrétumot nem voltál hajlandó eddig elárulni, még a szaros adózás utáni eredményedet sem, ezért nem fogunk tudni semmilyen megalapozott választ adni.
Érdekes, előző munkahelyemen (az ország egyik legnagyobb foglalkoztatója és a szektorában abszolut piacvezető) a CEO szépen el tudott járni nagyon sokáig egy 5 éves felső-közép kategóriás autóval, nem kellett neki Q7 aztán akár hova ment nem, hogy a portás nézegette volna, hogy mivel jött, hanem haptákba verte magát mindenhol mindenki.
A mostani cégem vezérigazgatója konkrétan egy 10 milliós autóval jár és őt sem sok helyről nézik ki...
Aki azt hiszi, hogy az autóján fog múlni az üzlet az nagyon el van tévedve. Max. maffia körökben érdekel bárkit is, hogy milyen kocsival mászkálsz. Főleg, hogy akinek nem teljesen idegen a komoly üzleti világ az még azt is tudhatja, hogy pl. cégpolicy-k befolyásolják a vezetők autóit is. Ahol most dolgozom (autóipari cég pedig, tehát ha valaki akkor ők megtehetnék..) sem engedi meg még a legkomolyabb felsővezetőknek sem, hogy értelmetlen luxusautókkal járjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!