Munkáltató minek játszik a bejelentésekkel minek hazudik? Ügyfélkapun úgyis 1 perc alatt lebukik minek akkor?
Minek játszik egy munkáltató a bejelentés napjával a bejelentett órákkal a ki bejelentéssel és minek hazudozik össze vissza?
Ügyfélkapun keresztül 1 perc alatt lebukik a kamu és fel se kell álljak a gép elől akkor minek????
Minek kamuzza hogy múlt hónapban bejelentett pl amikor egy kattintás és kiderül kamu mert 1 hete jelentett be… meg kamuzza hogy 8 órás vagyok miközben 6 órára jelentette be stb.
Összes többi alkalmazottal is ezt játssza… de minek? Hát úgyis tudja hogy 1 perc alatt bukik a kamuja!!
Ez hogy jön ide? Komoylan akkora állatok vannak szabadládon hoyg az hihetetlen. Most nézzem el neki a csalást? Nézze el a halál. Amíg itt vagyok addig kussba vagyok amint van más már irány is a szakhatóság NAV OMFF stb.
Mit érdekel engem hogy ő hogy termeli ki a hasznát meg a járulékokat??? Olyna kocsival járkál hogy nem sajnálom-telik neki majd a combos büntire is nyilván...
Aki ennyire "okosan " csak az nyilván a büntit is majd kiokoskodja... hajrá.
mert azt tudjuk ha a nav kijön nem csak adott embert néz meg hanem akkor már mást is.
És van még itt ez az...
"De amúgy neked ebből származik anyagi károd?"
Valószinűleg a TB nem gond. Viszont (bár nyilván messze van még), de mivel a nyugdíjba már minden beletartozik, így végülis éri kár a kérdezőt. Nem nagy, meg persze lehet mondani, hogy "addigra úgyse lesz nyugdíj", de ez mindenképp hátrány. Egy esetleges hitelfelvételnél is lehet probléma (tudom: minek vesz fel bárki is hitelt). Vagy csak egy esetleges munkanélküli, GYES vagy táppénz kiszámításánál hátrányba kerül. Nyilván ilyenkor a kérdező ugyanannyit kap meg a kezébe, csak épp ha több a fekete rész, akkor kevesebbek lesznek a támogatások is.
"Valószinűleg a TB nem gond. Viszont (bár nyilván messze van még), de mivel a nyugdíjba már minden beletartozik, így végülis éri kár a kérdezőt."
Úgy tűnik midnenkinek magas az a szitu hogy mindegy engem ér-e kár mert ez ELVI kérdés!!!
A főnökömnek pénzt hasznot termelek és ő naponta a pofámba hazudik, nekem, aki a kenyeret teszi az asztalára.... mert abból amit ő művel abból egy taknyos zsebkendőt se tudna venni.
És ez a hála.. hát anyád.
Majd a navnak hazudj a képébe.
Dehogy mondok fel holnap. Leírtam már. Majd ha lesz másik szék amire leülhetek majd akkor felállok a mostani székről.
Majd akkor.
De nem értem az én felmondásom hogyan és miért jön képbe egy munkálttaói csalás kapcsán. Nehogy már egy roha----t mocsadékot még védjünk. Örüljön az az állat hogy nincs még agyonverve egy árokba bedobva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!