Munkáltató minek játszik a bejelentésekkel minek hazudik? Ügyfélkapun úgyis 1 perc alatt lebukik minek akkor?
Minek játszik egy munkáltató a bejelentés napjával a bejelentett órákkal a ki bejelentéssel és minek hazudozik össze vissza?
Ügyfélkapun keresztül 1 perc alatt lebukik a kamu és fel se kell álljak a gép elől akkor minek????
Minek kamuzza hogy múlt hónapban bejelentett pl amikor egy kattintás és kiderül kamu mert 1 hete jelentett be… meg kamuzza hogy 8 órás vagyok miközben 6 órára jelentette be stb.
Összes többi alkalmazottal is ezt játssza… de minek? Hát úgyis tudja hogy 1 perc alatt bukik a kamuja!!
LOL :D
Ha tehetném bérelnék egy egész vasúti szerelvényt és fél Magyarországot kivinném külföldre magammal együtt, aztán maradjon itt a sok diplomás, meg az ilyen csaló munkaadók, aztán nézegessék egymást.
Hát uncsi nem uncsi majd a navnak elmagyarázza ha van egy aláírt szerződés adott dátummal és a bejelentésnek még aznap kéne megtörténnie miért 2 héttel később történt meg.
Majd akkor lehet mondani hogy uncsi meg amikor kapja a csekket a navtól akkor is.
" meg az ilyen csaló munkaadók, aztán nézegessék egymást."
Á azok mennének utánad mint a legyek a dögszagra...
"maradjon itt a sok diplomás"
Azok (az értelmesebbje ) már rég nics itt... elkéstél. Az már rég mosogat Londonban... 2 diplomával a zsebében..
"Munkáltató minek játszik a bejelentésekkel minek hazudik? Ügyfélkapun úgyis 1 perc alatt lebukik minek akkor?"
Mert például nem tudja, hogy Neked van ügyfélkapud, és értelmezni is tudod az ott látottakat.
Az, hogy elkésve jelentett be, az ő baja, ellenőrzés alkalmával ő kap büntetést, nem Te.
A többi dolog már problémásabb.
"Például Szóltál neki? Otthagytad a munkahelyet? Feljelentetted?"
Hát nézzük sorban.
Szóltam. Nem 1x nem kétszer. Nem csak én hanem többen (mert ez nem csak engem érint)
Otthagytam-nem. Adsz másik helyet? Fizeted helyettem a villanyszámlát? Na ezért nem.
Feljelentettem? Nem. Még nem. De ha találok mást NAV OMFF akár bíróság, arra mérget vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!