Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkáltató minek játszik a...

Munkáltató minek játszik a bejelentésekkel minek hazudik? Ügyfélkapun úgyis 1 perc alatt lebukik minek akkor?

Figyelt kérdés

Minek játszik egy munkáltató a bejelentés napjával a bejelentett órákkal a ki bejelentéssel és minek hazudozik össze vissza?

Ügyfélkapun keresztül 1 perc alatt lebukik a kamu és fel se kell álljak a gép elől akkor minek????

Minek kamuzza hogy múlt hónapban bejelentett pl amikor egy kattintás és kiderül kamu mert 1 hete jelentett be… meg kamuzza hogy 8 órás vagyok miközben 6 órára jelentette be stb.

Összes többi alkalmazottal is ezt játssza… de minek? Hát úgyis tudja hogy 1 perc alatt bukik a kamuja!!

2017. júl. 10. 21:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Mert például nem tudja, hogy Neked van ügyfélkapud, "

És amikor az orra alá dugom az ügyfélkapus kinyomtaott riportot és ott van feketén fehéren és azt hazudja a képembe hogy nem úgy van az és nem is érti miért 6 órát látok mikor ó "bizisten" 8ra jelentett be....

meg ilyenek.

2017. júl. 11. 07:51
 12/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%

"Otthagytam-nem. Adsz másik helyet? Fizeted helyettem a villanyszámlát? Na ezért nem.

Feljelentettem? Nem. Még nem. De ha találok mást NAV OMFF akár bíróság, arra mérget vehetsz."

Tehát megteheti. Simán. Na ezért csinálja.

Azt mondjuk nem értem miért MÁSTÓL várod a megoldást (adjak másik helyet, fizessem a számláidat). Az egyetlen, aki meg tudja oldani a problémáidat, az te magad vagy. Amíg ezt nem érted meg, addig ki fognak használni.

2017. júl. 11. 08:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, az előző "kérdésedben" még csak 4 órára jelentett be. Nem unod?
2017. júl. 11. 09:27
 14/28 A kérdező kommentje:

"Nem unod?"

Ezt a nem unod-od már másodszorra olvasom-mit nem unok konkrétan?

2017. júl. 11. 10:07
 15/28 A kérdező kommentje:

"Tehát megteheti. Simán."

Hát végülis megteheti csak aztán a nav bünti nem nekem jön majd. Csak csinálja. Részemről addig csinálhatja míg itt vagyok állásban ha már nem leszek itt beballagok a navhoz és indítom az ügyet.

Aztán majd megy majd a picsogás hogy "megfojtják a tisztességes vállalkozót"

2017. júl. 11. 10:08
 16/28 anonim ***** válasza:

"Feljelentettem? Nem. Még nem. De ha találok mást NAV OMFF akár bíróság, arra mérget vehetsz."

És neked mitől lesz jobb ettől. Bejelentési jegyzőkönyvet kiküldik a munkáltatónak, téged meg azonnal kirúgnak és ezer módon megszívatnak. Ha ennyire bántja az igazságérzeted akkor keress egy másik munkahelyet.

2017. júl. 11. 11:31
 17/28 A kérdező kommentje:

"Bejelentési jegyzőkönyvet kiküldik a munkáltatónak, téged meg azonnal kirúgnak "

Szövegértés zéró fiam.

Leírtam: HA TALÁLOK mást.

Ha találok mást nem kell félnem kirúgástól mert azt jelenti találtam mást és már ott se vagyok....

Nem tudom ezen mit nem lehget érteni.

És mit érek el vele? Azt hogy pofán köpöm a csaló főnökömet még úgy búcsúzólag és nagyon jól fogok szórakozni azon az apróságon hogy amit ő megspórolt azon hogy késve jelentett engem pl azt többszörösen fogja kifizetni büntetésben....

Ez nagyon jó móka.

2017. júl. 11. 11:46
 18/28 A kérdező kommentje:

" Bejelentési jegyzőkönyvet kiküldik a munkáltatónak"

Küldjék... akár én is átadom majd személyesen, ezer örömmel!!

2017. júl. 11. 11:47
 19/28 A kérdező kommentje:

"Ha ennyire bántja az igazságérzeted akkor keress egy másik munkahelyet."

Rajta vagyok a témán elhiheted... ha rajtam múlna már itt se lennék.

2017. júl. 11. 11:48
 20/28 anonim ***** válasza:
65%
Ha ilyen okos vagy akkor menj és csinálj egy vállalkozást, aztán meglátod hogy bírod majd kitermelni a járulékokat.
2017. júl. 11. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!