Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az mit jelenthet ha rövid...

Az mit jelenthet ha rövid ideig tart az állásinterjú (5-10 perc) alig kérdeznek valamit és nem vesznek fel?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 19. 09:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Biztos nem azt hogy megfeleltèl.
2016. ápr. 19. 09:39
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

Én is voltam ilyenen, nem vettek fel. Nem is értettem, ezért minek kellett behívni. Alig kérdeztek és mondtak valamit.

Megkérdezték, hogy az OKJ-n ki tanított engem aki ott dolgozik. (Tessék? Honnan kéne tudnom a volt tanáraim hol dolgoznak...)

Azt jelenti, hogy sok a szabadidejük.

2016. ápr. 19. 09:46
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Én is jártam így: 45 percet várattak, majd nagy nehezen előkerült a hr-es, mondta, h nincs ideje interjúra, 10 perc volt, alig kérdezett vmit. Sztem nem is akartak felvenni senkit, vagy el volt döntve ki lesz a befutó. (Amúgy az állás, mintha rám szabták volna)Itthon látszat és cirkusz az egész felvételi sok helyen.
2016. ápr. 19. 10:01
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
MEg kell hirdetni az állásokat, be kell gyüjteni az önéletrajzokat akkor is ha megvan a leendő ember. sajnos ez ilyen, voltam pár iylen helyen én is...
2016. ápr. 19. 10:07
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Én már voltam olyan állásinterjún, ami 5 percig tartott és felvettek.

Ja, a szakmám hiányszakma.

2016. ápr. 19. 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Kedves utolsó, azért ez a ritkább.

Ahogy előttem is leírták, ezek a tipikus látszatinterjúk. Már rég megvan az emberük, de be kell mutatni, hogy ők meghallgattak több embert is. 10 perc alatt nem tud meg rólad semmit, de nem is kiváncsi rád.

Sajnos én is voltam több ilyenen is, elég bosszantó, de nem a te hibád.

2016. ápr. 19. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Az interjú ideje önnmagában semmit nem jelent.Ráadásul erősen függ a (behívott) jelentkezők létszámától.Én voltam olyan helyen ahol kb 30-an voltunk a folyosón.Értelemszerűen minden emberkére nem fognak félórát szánni.Kb talán 5 perc/ember volt a ritmus.Egyébként fölvettek.
2016. ápr. 19. 13:06
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

Ez utóbbi elég komolytalan, hacsak nem 30 embert keres betanított munkára.

Komoly diplomás állásra nem fognak senkit felvenni egy 10 perces interjú után. Általában 5-10 embert, ha behívnak egyáltalán.

2016. ápr. 19. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Elég speciális,és komoly szakmunkáról volt szó.Ez csak az első kör volt,második körben asszem 6-7-an lehettünk akiket visszahívtak,itt már kb félóra/ember volt az elbeszélgetés.Ezután 4-en maradtunk 1 hetes próbamunkára, 1ember nem jött el,1 pedig késett majd másfélórát az első napon.:-) A kérdező egyébként nem írta milyen munkáról volt szó..
2016. ápr. 20. 06:10
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekem volt olyan munkahelyem, ahol az önéletrajz után a második szempont a szimpátia volt. Kis, 15 fős cég, a főnököm soha nem vett volna fel olyan embert, aki szerinte nem illik bele a csapatba. Sok jelentkezőt emiatt le is zavart 5 perc alatt, nem akarta húzni sem a saját, sem mások idejét.
2016. ápr. 20. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!