Palito kérdése:
Angol nyelvű interjú frissítésre szoruló nyelvtudással. Menni fog?
Figyelt kérdés
Kedden lesz életem első angol nyelvű állásinterjúja. Habár régebben elég jól beszéltem, azt kellett észrevennem a felkészülés során, hogy sokat romlott a nyelvtudásom. Most azzal próbálkozom, hogy a legalapvetőbb kérdésekre megtanulok formális válaszokat.Szerintetek feltűnő lesz?2016. ápr. 8. 22:45
2/2 anonim válasza:
Attól függ,mit kérdeznek. Egyszer hasonló helyzetben voltam,előtte átolvastam a gyakran előforduló kérdések és válaszokat, de abszolút nem olyanokat kérdeztek. Egy eléggé összetett szakmai problémát vázoltak fel és azt kellett volna elmondanom,hogy én miért látom ezt problémának és hogyan oldanám meg. Nem sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!