Szerintetek mennyire jellemző, hogy egy munkáltató interjú előtt megnézi az embert facebookon pl?
"De amúgy a Facebook az ember magánszférája,"
Ne haragudj, de majdnem leestem a székről, ezen akkorát nevettem :D ja, a sok megosztás, itt jártam, így nézek ki, ilyen szexis vagyok... Ez Neked magánszféra?
Az én magánszférám az a magánszférám, tehát nem teszem közszemlére. Még ismerősök között sem. Nincsen sem kisebbségi érzésem, sem feltűnési viszketegségem, hogy így tegyem közszemlére az életem. Épp ezért pl. rólam nem fogják a Facén megtudni, hogy mikor mit csinálok :-)
Kérdezőnek: manapság már szinte "alap", hogy a leendő munkaadó rápillant a Facéra.
De a múltkor mondták nekem, hogy keressem meg xy-t egy munka ügyében és bizony én is ránéztem, ki fia-borja? :-)
Én is így gondoltam:)
Én is mindig lecsekkolom az interjúztatót, ha könnyen megtalálható a neve alapján :)
Amúgy nincs a facebookomon semmi kompromittáló, nem vagyok ez bulizós, piálós fajta, meg nem nagyon postolom tele a facebookot amúgy sem, szóval velem sem mennének sokra :)
Csak kíváncsiságból kérdeztem :)
engem a linkedin profilom alapján találnak meg
amúgy 10 másodperc alatt megtalálnának a fb-n, de kétlem, hogy valaki megnézte volna, de amúgy leszarom, ki mit gondol rólam a fb profilom alapján, eddig nem volt belőle hátrányom, pedig nem patyolattiszta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!