Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek lesz így valaha...

Szerintetek lesz így valaha is munkám? Mindenki le fog nézni?

Figyelt kérdés

21 évesen mentem egyetemre, de FSZ-re (felsőoktatási szakképzés), de nem tetszett, mert rá jöttem nem akarok logisztikával foglalkozni.

22 évesen (most) jelentkeztem gazdmen alapszakra, de fizetősön voltam, és sajnos mind a 2 félévben úgy megcsúsztam az összeggel, hogy alig lesz kreditem, így nem jön össze a minimum, és valószínű hogy ki fognak rúgni.

23 évesen, vagyis most szeptembertől megint el kezdhetem..... de akkor 25 leszek jó esetben mire végzek. És kell gyakorlat is. Már előre rettegek attól, hogy majd nézik hogy ezek az évek most akkor hogy is néznek ki.

Amúgy van nyelvvizsgám, meg logisztikai ügyintéző végzettségem. De azért még is csak egy egyetemi kéne.

Tudom nagyon gáz vagyok. De így végleg elvágtam magamat attól az esélytől, hogy akár komoly helyen is dolgozhassak?

2017. jún. 19. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Első munkád után senkit sem fog érdekelni, azt lesz szar megszerezni de utána ennyi, 33 éves korodra konkrétan nem fog számítani, legfeljebb egyel alacsonyabb pozícióért tudsz majd interjuzni mint a korodbeliek az év hátrányok miatt, és?
2017. jún. 19. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

"22 évesen (most) jelentkeztem gazdmen alapszakra,... valószínű hogy ki fognak rúgni.

23 évesen, vagyis most szeptembertől megint el kezdhetem...."

"21 évesen mentem egyetemre, de FSZ-re (felsőoktatási szakképzés), de nem tetszett, mert rá jöttem nem akarok logisztikával foglalkozni. ..."

és

"Amúgy van nyelvvizsgám, meg logisztikai ügyintéző végzettségem. De azért még is csak egy egyetemi kéne. "

Tudod, mi a gáz? Hogy még a kérdésedből sem derül ki, hogy mit akarsz csinálni???

Most vakkor gazd.men-t folytatod vagy a logisztika, egyetem?

Ülj le egy csendes sarokba, szedd össze magad, TALÁLD KI,HOGY MIT AKARSZ CSINÁLNI és azt célozd meg - de akkor azt már tessék csinálni. ha tinglitanglizol, akkor csak mennek az évek és semmire nem jutsz...

2017. jún. 19. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző: Én értem a kérdést és az indoklást, olvasd el újra.

Nem foglak lenézni, max az első munkahelynél fogják megkérdezni hogy mi volt ez a csúszás.

Írd bele hogy 1 évig jártál FSZ-re logisztikát tanulni

pl.: 2015-2016 Logisztika FSZ

2016-2020: Gazdmen BA

Így nem lesz lyukas éved.

2017. jún. 20. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:

3-as, én is értem a kérdést (2-es vagyok), ezzel szemben a kérdezőt próbálom ráébreszteni, hogy így nem jó úton jár. Nézzük a tényeket:

van egy, feltehetőleg középfokú nyelvvizsgája a kérdezőnek és egy logisztikai ügyintéző végzettsége (ami feltehetőleg egy kereskedelmi szakközépre ráhúzott 1 év), amit felsőfokra akart emelni, ezért beiratkozott az egyetemre vele - de rájött, hogy az nem tetszik, tehát abbahagyta (ergo nincs elvégezve)

Helyette következő évben gazd.men.-re ment, de az sem érdekelte annyira, hogy MINDENT alárendeljen ennek és időben befizesse a pénzt: "mind a 2 félévben úgy megcsúsztam az összeggel".

Tehát 1 éve jár arra a szakra, de az egy év alatt, a két félévben EGYSZER SEM SIKERÜLT IDŐBEN BEFIZETNI!! AZ ELSŐT FÉLÉVET SEM!

Szóval igazából nem veszi komolyan a kérdező a tanulást, sz előre jutást: ezért írtam, hogy előbb döntse el, hogy mit szeretne és utána abba az irányba menjen.Emelje fel a fejét és céltudatosan arra haladjon!

És nem, ne gyertek azzal, hogy dehát anyagi nehézség, stb. mert mi pár éve ketten éltünk havi 40 ezer ft kajapénzből, de amikor az volt a fontos, hogy a zeneiskolába járjon a gyerekem, akkor ELŐTEREMTETTEM RÁ a pénzt - pedig egyedül neveltem, még gyerektartást sem kértem/kaptam.

Kérdező, mondd azt, hogy nincs igazam... :D

2017. jún. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!