Szent Lászlósok, vagy mindenki, aki valaha megfordult ott a rajz tagozatos szóbeli miatt! Hogy néz ki a rajz tagozatos szóbeli?
Tehát mit kell rajzolni, mennyire necces, ha mondjuk az ember jól rajzol pasztellkrétával, de akvarellel nincs nagy gyakorlata, ilyesmik. Mennyi a max pont szóbelinél, és hány embert vesznek fel?
Illetve 72 pontos írásbelivel és olyan négyes-ötös átlaggal mennyi esélye van az embernek?
De bárkinek bármilyen élménye, tapasztalata, gondolata van a témával kapcsolatban, nagyon-nagyon szépen kérem, hogy ossza meg velem, mert fontos lenne.
Köszönöm. :)
Nemrég voltam rajz alkalmasságin,igaz,nem ott ahol te írtad,de azért elmondom hogy nekünk mit kellett csinálni,hátha segít egy picit.:)
10rajzot kellett bevinni,5 tanumány,5 tetszőlegeset.Ezt kiraktuk a padokra,addig megnézték őket.Utána 1-10-ig választhattunk "tételt".Festmények,építmények voltak benne,ezeket kellett sorba rakni.Utána beszélni kellett róluk,amit tudtunk róluk.
Aztán áttértünk a színekre,színskála,alap -és mellékszínek,egy-egy színt hogyan,milyen más színekkel lehet kikeverni,stb...
Ezután kiválasztották az egyik rajzunkat,arról kellett mesélni,hogy hol/miért/hogyan/miért így/milyen stílusban(...) csináltad.(nekem a perspektíva rajzomról kellett beszélni,utána kérdezgettek magáról a perspektíváról,meg a kontúrvonalakról,stb..:) )
A vége felé ki kellett választani az egyik kedvenc filmünket/sorotatunkat,arról kellett beszélni egy picit,körül kellett írni a karaktereket,milyen stílusú,hangulatú maga az egész,miért szeretjük,stb.
Közben még voltak mindenféle kérdések,mondjuk hogy ki a kedvenc festőnk,kedvenc festményünk,építményünk,korszakunk(barokk,reneszánsz stb..),mi/ki az a kortárs művészet,ismerünk-e ilyeneket stb...:)
Lehet hogy ott teljesen mások lesznek,nálunk ilyesmi volt.
Remélem valamennyire segíthettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!