S. O. S. Lehet még tagozatra jelentkezni?
Figyelt kérdés
Karinthyba az angol kéttanra jelentkeztem és gondolom nem fognak oda fölvenni. Emelt angolra megszeretném próbálni, de sajnos nem jelöltem meg. Mit csináljak?2015. febr. 26. 19:05
1/12 anonim válasza:
Igen, azt hiszem még hozzáadhatsz új tanulmányi területeket. De iskolát már nem.
2/12 A kérdező kommentje:
Tényleg? Mikor?
2015. febr. 26. 20:26
3/12 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy vehetsz fel új tagozatot. Akkor amikor a sorrendet lehet változtatni. Márc. 11. vagy ilyesmi, az általános ofődnek tudnia kell.
4/12 anonim válasza:
Márc.16-an lehet felvenni tagozatot es akkor tudszajd szobelizni is !
5/12 anonim válasza:
Márciusban lehet módosítani az általános iskolában. Új iskolát nem írhatsz be, de új tagozatot beírhatsz, de ezt a Karinthyban is be kell jelentened.
Új szóbelit a Karinthyban nem kell tenned a módosítás miatt.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor van a sorrend módosítása?
2015. febr. 27. 21:37
8/12 anonim válasza:
én viszont úgy tudom,hogy új szakot már nem írhatsz be.de lehet,hogy rosszul hallottam.
9/12 anonim válasza:
Olyan új szakot nem írhatsz be, amihez külön szóbeli felvételi szükséges.
Pl.: Madáchban van német és angol tagozat. Mindkettőre van németből vagy angolból szóbeli felvételi. Ha csak angolból szóbeliztél, mert először csak arra jelentkeztél, akkor mostmár nem tudod beírni a németet, hiszen ahhoz nincs szóbelid (újat meg már nem lehet csinálni).
A Karinthyban viszont nincs ilyen, hiszen nyelvből nem kellett szóbelizned. Tehát a már meglévő szóbeli eredményed jó a másik tagozatra is.
10/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor be lehet jelölni új tagozatot a Karinthyba?
2015. febr. 28. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!