BME mérnökinfó végigszenvedése után érdemes megcsinálni az msc-t?
Több lenne a fizetés?
Érdekli a munkáltatókat?
Ha 4 év alatt sikerült megcsinálni, tehát nem egy mintadiákról beszélünk, de azért egy jó képességű emberről, akinek BP-en elismert cégeknél volt gyakorlata (Epam, Evosoft stb)
Megéri az a (minimum) +2 év?
Nyilván mindenki a saját tapasztalatait és amikről valahogy tudomást szerzett, azt mondja. Ezek meg nem egyeznek.
Az én tapasztalatom az, hogy még mindig nem különböztetik meg a kettőt (nekem ezzel nincs bajom, de ez a magyar életben kb 72 óta, mikor az első főiskolát végzettek végeztek, egy ellentmondás, mivel a főiskolát kitalálói nem arra szánták, hogy kis egyetem legyen - de a munkáltatók meg egybemosták a kettőt.
"Idős tanárok tanítanak olyan könyvekből, amiket 30-40 éve írtak és kb ugyanúgy tanítanak, mint a pályájuk elején."
Igazad van, az emberiség a szellemi csúcspontját elérte 1960 körül, 30-40 éve írt könyvekből már nem érdemes tanulni. :)
Vén huszárok mindenütt vannak. A héten hallottam, hogy a Kandón az öregúr a táskaírógépen írt segédleteit adja fénymásolva...
"Egyre kevésbé számít előnynek a BME diploma a munkaadók körében."
De ez nem a BME hibája, hanem a munkaadók agyában egy váltó rosszul áll, és középfokú termelésirányítóra gondolva mindig mérnököt mondanak. Innen kezdve a BME-n végzett garantáltan csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!