Mérnökinfó szakot elvégezve 30-on túl lennék. így is érdemes elkezdeni, lesz melóm utána? Bővebben lent.
Sziasztok!
Programozást tanulok itthon, egyelőre autodidakta módon. Pár hónapja fontolgatom az egyetemet, igazából jelentkeztem is idén szeptemberre mérnökinfóra. Ami a problémám mostanság, hogy idén már 28 éves leszek...azaz jobb esetben is 31-32 éves koromra végzek...a kérdésem, egy 30-as éveiben járó pályakezdő informatikust fognak foglalkoztatni Magyarországon és/vagy külföldön szerintetek? Vagy így már ennyi idősen nem éri meg belevágni az egyetembe? Az igazság az, hogy szeretnék többet tudni, tanulni, ill. nagyon sok helyen látom, hogy elvárás a diploma; valamint nem is igazán tudom még, milyen vonala, iránya érdekelne az informatikának a legjobban, és talán ezt eldönteni is segíthetne az iskola, mert gondolom olyan dolgokat fedezhetnék fel, amiket magamtól itthon nem...csak hát tényleg 30 elmúlok, mire egyáltalán pályakezdő lehetek...s kérdés, lesz-e állásom...meg ugye az egyetem nem fog felkészíteni önmagában a munkaerőpiacra, hanem max. az interjúig lesz elég...olyanoktól várnék tanácsokat, nézőpontokat, válaszokat, akik vagy hasonló cipőben járnak/jártak, vagy dolgoznak a szakmában és van ezzel kapcsolatban meglátásuk, tapasztalatuk, hogy az 30-asokat mennyire szívesen foglalkoztatják kezdőként, stb. ---> és előre is nagyon szépen köszönöm Mindenkinek !!! Építő jellegű kritikákat várnék, a bunkózásokat ha kérhetem, hanyagolja az, aki ezen törné a fejét...köszönöm.
Lesz melód, ha megütöd majd a szintet.
A 30+ nem sokat jelent. Rengeteg a pályaelhagyó, te is beleférsz.
Még 40 éves seniorokat is keresnek.
Pedig ezt a magas labdát nem lehet nem leütni. Sajnos csak a 20 éveseké a világ. 30 évesen és 1 naposan már nyugdíjra kell jelentkezned. Pár év nyugdíj után irány az elfekvő. :)
Köszi szépen Mindenkinek, nyomtam minden kommentre a zöldet. Hát szeretnék jó szakember lenni, az biztos. Persze tartok a hatalmas anyagmennyiségtől, de hát más is túlélte...valahogy.. :P
I speak English just on a conversational level, because I've lived in Ireland and England too in the past. So I will improve my knowledge and it will be needing to know more technical terms in informatics too, that's right.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!