Gyakornoki állásoknál normális, hogy semmi feladat nincs és értelmetlen az egész?
Nagyon csalódott vagyok. Jelentkeztem egy szuper helyre gyakornoknak, úgy gondoltam, itt lesz lehetőségem megismerni a területet, tanulni, fejlődni, dolgozni.
A mai nap pl konkrétan alig szólt hozzám valaki, feladatom nincs, nyolc óta bent ülök és felülről támasztom a széket...
Teljesen elment a kedvem az egésztől, egy ember ígérte, hogy majd jön és beszél a rendszerről, bemutatja, de gondolom azt is várhatom...
Más helyeken is ilyen szinten értelmetlen a gyakornoki pozíció?
Nem akarok menni a többiekhez csesztetni őlet, mert dolgoznak, nem akarok az a kis pattogós lenni, akit mindenki utál. Látják, hogy itt ülök és semmi feladatot nem adnak, pedig azt mondták a bemutatáskor, hogy majd szólni fognak, amikor kell a segítségem.
Ráadásul a célom nem az öndicsérgetés, hanem az hogy rámutassak, nem olyan egyszerű mindent másra szórni.
Egy projektnél vannak akik az elejétől a végéig ott vannak, azzal kelnek, fekszenek, azzal foglalkoznak. Projekten belül is megvannak a feladatkörök hogy ki mit csinál.
És általában mindenkinek megvan a maga feladata, rendszere amit át kell látnia. Én sem tudom a másik összes feladatát ellátni és ő sem az enyém.
Ilyen rendszerbe elég nehéz bárkit értelmesen "integrálni" mikor tudod hogy pár hétig, hónapig dolgozol csak vele.
De persze egyszerűbb önajnározásként beállítani mindent és leszólni a másikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!