Ez a tanár normális? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Feladott 47 kérdést amit németül és magyarul is lekell írni aztán pedig 2 oldalas fogalmazást kell arról írni és mindenki tudja ,hogy egy napra max 2 órányi házit lehet adni.Ráadásul a kérdések nagyon bonyolultak és egész ,hosszú mondatokban kell írni ráadásul ha nem csinálod meg akkor kapsz egyest vagy egyesért felelsz...2015. szept. 18. 18:09
1/7 anonim válasza:
" és mindenki tudja ,hogy egy napra max 2 órányi házit lehet adni."
1. Ez honnan van?
2. Előtted a hétvége!
3. Honnan tudod, hogy hány óra megoldani a feladatot? Szerintem ez egyén és képességfüggő.
2/7 anonim válasza:
Ja a "Mit tegyek?"-re a válasz: csináld meg a házidat!
4/7 anonim válasza:
Kb annyi eszed lehet, mint a megadott kulcsszavak mutatják... meleg tanár, Imre...
Tanulj, öcsi.
5/7 anonim válasza:
Igen, normális. Szeretne tanítani neked valamit. Elképesztő szemtelenség!
7/7 anonim válasza:
Én biztos, hogy még az egyesért is feleltetnélek, ha nem csinálnád meg. Egyébként nem értem.... "Feladott 47 mondatot, amit magyarul és németül is le kell írni". Miért? a mondatok kínaiul vannak feladva???? Tehát egyféleképp már le van írva, nem? Tehát már időt spóroltál.
Ha pedig a tankönyvből adott fel, akkor a magyar mondat lemásolása nem kellene, hogy gondot okozzon, hisz az az anyanyelved.
Nincs szabály arra, hogy mennyi házit lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!