Azok az emberek akik közig. állásban dolgoznak érettségivel vagy aki egy áruházban eladó azok hogy élnek meg a fizetésükből?
Figyelt kérdés
Annyira sok ember dolgozik ilyen helyeken hosszútávon, és nem értem, hogy élnek meg havi 120 ból. Nem is látom azt hogy valamerre mozdulnának, és nem értem hogy ez hogy lehet elég? Karrier szempontjából sem értem és fizetés szempontjából se. Vagy csak én mozognék ilyen alacson fizetésű szinteken?#kevesapenz #sokamunka #dolgozgatunk #fizetgetnek
2017. jún. 7. 16:05
1/7 anonim válasza:
Nem mindenki érdekel a karrier, ha van egy fiatal pár pl akik családra vágynak nem karrierje, nőci elmegy 120-ért valami ilyen melóra a pasi 150-ért valami gyárba gürizni 3 műszakba, az együtt 270, letarhálják a rokonságot meg felvesznek pér misi hitel aztán vesznek egy házat és elnyomorognak életük végéig. Vidéken kb mindig is ennyi volt a perspektíva.
2/7 anonim válasza:
hitelből, és lesik az akciókat meg a leértékeléseket.
3/7 anonim válasza:
Nálunk pont ez a helyzet, én közig. állásban vagyok 120-ért. Párom egy vállalkozásnál kb 170 plusz túlórákkal. Rokonoktól semmit nem kérünk, nem kapunk, de nem is kell.
Elvagyunk, de nem nagy lábon.
Párom mondja hogy menjünk külföldre de én még nehezen hajlok rá.
4/7 anonim válasza:
3as vagyok. Lehet félrefogalmaztam, tehát parom 170-et kap, pluszban még erre xy túlóra pénz tehat 250-270 így az övé.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha ennyit túlórázik akkor eléggé keveset van otthon nem? Én is külföldben gondolkodom már eléggé. Még megvárom amíg a párom is kiábrándul aztán remélem mehetünk.
2017. jún. 10. 21:42
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott le mindenkit, de nem én voltam.
2017. jún. 10. 21:43
7/7 anonim válasza:
Én és a párom szerencsére ennél többet keresünk. Nettó 360 ezer a bevételünk de még így se élünk valami nagylábon, hanem középosztálybelien. Csak az albérlet elvisz 80 ezret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!