Ha megnyerő voltam a HR-es számára az állásinterjún, akkor miért nem hívnak vissza? Vagy miért mondja egyáltalán hogy megfelelő vagyok az állásra?
Figyelt kérdés
A legutóbbi interjúmon pozitívan nyilatkozott a teljesítményemről a HR-es. Persze volt olyan szakmai kérdése amire nem tudtam a választ, de azt mondta hogy összességében meg van velem elégedve a tesztek alapján, és hogy egy héten belül hívni fognak. Az egy hét letelt, és semmi. Gondolom mást vettek fel helyettem, ami nem is lenne baj, de akkor ne mondana nekem biztató dolgokat rólam az interjú végén.2017. máj. 17. 15:28
11/11 anonim válasza:
A feudalis,elmaradott magyar közegben ahol megy a hulyites a női hátrányos helyzetről,mikozben a női élettartam 10 evvel magasabb,hamarabb mehetnek nyugdíjba,ott elég nőnek születni+kapcsolat a HR allasokhoz.Linkedinen 100-bol 95 HR Generalista nő,és 100bol 70 HR Direktor nő,sokszor HR végzettség nélkül.Pl Sopronban sincs férfi HRes helyette nők vannak pl biológus,anadragogia vegzettseggel.Ne várj magas színvonalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!