Fekete pénz és munkaidő már az állásinterjún említve itt tartunk?
Én vagyok vajon naiv vagy ez a szokásos? Már a harmadik olyan állásinterjún voltam ahol minden kertelés nélkül a képembe tolták úgy hogy még fel se voltam véve csak tárgyaltunk hogy fizetés ennyi papíron munkaidő 4 óra v 6 óra, de persze nem ennyi a fizu a többi zsebbe és nem ennyi a munkaidő se hanem 8-10 óra.
Szóval a világ legtermészetesebb dolgaként tálalják hogy fekete túlóra és pénz. És kérdés én az állás után ácsingózó mit léphetek erre? Mert ha azt mondom bocs 8 óra munka akkor legyen 8 óra bejelentés is, akkor akár fel is állhatok mert tuti nem vesznek fel.
Vagyis vagy belemegyek és lesz állás vagy nem és nem lesz.
Itt tartunk?
Se@@fejek mind.
En ugyanabba a "sz@ros" cipőbe léptem bele mert én elvallaltam 1ilyem melot kb.egy hete de most mar banom. Nallunk 12orazas de nem adnak 2nap szabit mert "nincs ember" bejelentes 6orara es hetvegi potlek nincs. Elegem van !
Ezelott voltam egy masik allasinterjun ahol 2orara akartak bejelenteni es napi 8-10-12orat dolgozni mikor hogy.. elegem van nekem is es ez NEM normalis eggyaltalan!!
Ne fogadd el az allast. En banom h.megtettem, de lehet visszamondom..nem tudom en sem h.mit csinaljak
Milyen megyebe vagy?
Én Debreceni
" elve a jövőbeli magamtól veszem el azt a pénzt, "
HAHHAHAHAH!!!!
Apukám azt a pénzt a "jövőbeli" magadtól már régesrég elvette szeretett kormányunk!!!
Ha arra gondolsz hogy most minimálbéresként majd kevesebb nyugdíjat kapsz???
HAHAHHAHAHAHHAHAH
Eleve nem kapsz egy petákot se majdnan addigra rég összeomlott (ill szétlopták) a NYÖGDÍJrendszert.
Te tényleg ilyen naiv vagy?
szia a 3as, 4es váaszra nem reagáltál!
Akkor elfogadtad a melót vagy sem? Mit mondtál?
pont ugyanígy gondolom én is kérdező:hogy mire nyugdíjas leszel addigra már más rendszer lesz.
De a baj az hogy az amit lenyúlnak az adóból az nem neked adják oda hanem maguknak teszik el. Ez gáz nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!