Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki szerint fájdalmasan igaz ennek a diagramnak a tartalma?

Figyelt kérdés

[link]

Én humán beállítottságú vagyok, szóval nekem főleg...

2017. máj. 11. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez az ábra úgy ahogy van f..szság. Egy-egy szakmában az élvezete 100%-ig szubjektív dolog, a fizetési szintek meg szintén baromira szórnak, de ezen a diagramon szerintem még az átlagos sorrendet sem találták el.

Egyébként meg nyilván egy vicc az egész, és igazából a poén forrása a parkolóőr és a statisztikus jelenléte az ábrán.

2017. máj. 12. 17:47
 12/13 anonim válasza:
75%

Az ábrát viccnek szánták - vagyis remélem :D

Lineáris; szerinted a kétszer jobban fizető szakma kétszer unalmasabb, a háromszor jobban fizető meg háromszor??

Egy mérnök vagy jogász feltétlen kevésbé élvezheti munkáját, mint egy müvész vagy zenész meg?

Nem baj a humán beállítottság, csak értsd meg amit kátsz :D

2017. máj. 12. 19:54
 13/13 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Úgy hülyeség ahogy van.

Mérnökként is lehet kevés fizetésed, és élvezheted is a munkád. "Átlag" képességekkel sehol nem fognak kapkodni utánad, ez a jó munka lényege, találd meg azt, amiben többet tudsz nyújtani az átlagnál.

Amúgy az ábra csak "vicc", ami a parkolóőrre koncentrál. Az mondjuk igaz hogy az ilyen őrködős munkák se nem fizetnek jól, se nem érdekesek.

Aztán meg kinek hogy, nem mindegy hogy építésen vagy őr és napi 100 emberrel beszélgetsz, elmegy az idő, vagy egy totál kihalt raktárban ahol a kutya nem jár.

2017. máj. 12. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!