18 hónapos fiam nem eszik meg semmit, de megiszik napi 1 liter tejet, viszont éjjel ugyanabban az idöponzban felkel és fájdalmasan sír. Szerintetek a tejtöl lehet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 19:54
1/33 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem irni,hogy nagyonsokat pukizik mostanaban
2016. aug. 26. 19:57
2/33 anonim válasza:
Mármint tehéntejből iszik napi 1 litert? Nem vagy normális.
3/33 A kérdező kommentje:
?
2016. aug. 26. 20:14
4/33 anonim válasza:
Gyanús hogy igen, én elvinném orvoshoz, az sem túl jó hogy nem eszik semmit. Ahhoz már túl nagy hogy csak tejet igyon. Vagy vegyél valami tej italt a tej helyett. Biztos akkor emészt es faj neki azért sírhat fel ugyan akkor.
5/33 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnal.de azt mondta,h nem baj,h nem eszik csak
tejet,mert 13 kg és van miböl leadnia
2016. aug. 26. 20:24
7/33 anonim válasza:
Ne adj neki ennyi tejet, és akkor fog enni mást is.
8/33 A kérdező kommentje:
3 hete
2016. aug. 26. 20:38
9/33 anonim válasza:
Napi 1 liter tej egy felnőttnek sem egészséges,nem hogy egy másfél éves gyereknek.
Ne adj neki tejet,kész.És enni fog.1 liter tej rendesen telít is,nem is értem,hogy az orvos szerint ez miért nem probléma...és miért nem eszik?
10/33 A kérdező kommentje:
Jön 5 fooga
2016. aug. 26. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!