18 hónapos fiam nem eszik meg semmit, de megiszik napi 1 liter tejet, viszont éjjel ugyanabban az idöponzban felkel és fájdalmasan sír. Szerintetek a tejtöl lehet?
A tejet pohárból vagy cumisüvegből issza? Ha üvegből, akkor esetleg próbálj neki abba pürèsíteni mást.
Rágcsákat sem fogad el?
Pudingfèlèket?
Nagyon sok kisgyerek allergiás a tejre van aki a tejfehérjére és van aki a tejcukorra.
Én azt ajánlom hogy keressétek fel a háziorvost és csináltassatok egy allergiatesztet.Az a legjobb ha minél előbb kiderítitek.
Remélem segítettem.
Szerintem itt a többség segítő szándékkal írt válaszokat és nagyon egyöntetű volt a tej kérdésben és a többség a kérdésre adott használható választ.
Persze ezeket a válaszokat is lepontozta valaki, akinek ez a hobbija, meg ugye keverik a like gombot a "szerinted hasznos ez a válasz" gombbal.
Na mindegy, hátha hamarosan rátalálsz arra, amit szívesen megeszik a kisfiad.
nem nagyon kapott még tanácsot azon túl hogy ne adjon neki ennyi tejet, azt meg nyilván ő is érzi hogy nem a legjobb a gyermeknek.
Kérdező én nem vagyok tej ellenes, de ilyen mértékben adni hetekig egyenes út lehet a tejérzékenységhez. Szerintem ha egy két napig nem eszik azzal sem ártasz többet. Lehet venni kecsketejet, ami könnyebben emészthető, vagy tejitalt, de szerintem nem feltétlen a tej miatt kel, ha 5 foga jön Hasmenése? Ha a fenti pépesített, savanyított tejtermékeből készült ételeket sem fogadja el, próbálj kicsit felnőttesebben ízesíteni...kis cukor vagy méz bele? Nem hozza meg a kedvét? Gasztroenterológusnál jártatok?
Elképzelhető, hogy a fogzás miatt nincs kedve rágni + szereti a tej ízét.
Én a helyedben most pépes dolgokkal kínálnám, amit csak nyelni kell: pl. rizspép, reszelt gyümölcsök + a tej helyett keresnék vmi korához illő tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!