Mekkora fizetést kérhetek?
# 8/10
Azt érted, hogy nem mindenki mérnök / nem minden cég informatikai / nem java fejlesztő...stb.
Biztos mérnök vagy informatikai cégnél, valamiért csak az infósoknak van akkora egoja, hogy elszállnak a földről mindentől és istennek hiszik magukat.
Dolgoztam pár mérnökkel életem során az építész mérnök mindig építésznek mondja magát az informatikai meg mérnöknek érdekes nem? Már ezt is ki akarjátok sajátítani (ego)
Infra üzemeltetőket vezettem és inkább hagyjuk ami ott megy, ilyen olyan fizetéseket kérnek el és tudás mögötte nagyon kevés. Google meg redbook kell minden válaszhoz és probléma megoldáshoz + az agyon egyszerűsített next nex finish rendszerek.
Érdekes ezek az emberek napi 4 órát dolgoztak másik 4 et meg kávéztak.
Másik kedvencem amikor az egyszerű középfokú végzettségű informatikus is mérnöknek hívja magát mert a rendszergazda már nem hangzatos...
.
Szvsz: nem minden cég olyan mint a tiétek, nem mindenki keres annyit egy projekten, hogy ki tudja termelni a 2M fizetést. Nettó 900e Ft már nem piskóta egy cégnek sem kitermelni havonta főleg hazai KKV-nak.
Médiában meg 5M is lehet keresni és senki nem írja, hogy ott annyi.
Sőt hogy érezd mennyire rossz neked mérnökként, médiában 400-500 nettó simán összejön a lóti futiknak akiket nem is látsz soha.
#11 nem talált, nem vagyok infós, kohász vagyok, bár nem kohászként dolgozom ... sima multis gyár
Amúgy én az alsó senior sávban vagyok, nem minden a bér ugyanis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!