Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetést kérhetek?

Mekkora fizetést kérhetek?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy multinál dolgozom Budapesten pénzügyi területen, 15+ év tapasztalattal. Egy magyar tulajdonú közepes céghez hívnak pénzügyi vezetőnek. A multis bérekkel tisztában vagyok, de nincs olyan ismerősöm, aki hasonló cégnél dolgozna. Határozott elképzelésem van, de nem tudom, hogy az ilyen cégek mennyire hajlandóak megadni a multis béreket. Ha valakinek van tapasztalata, kérem írja meg! Köszönöm!
2017. máj. 7. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Mindenképpen váltani akarsz?

Mert ha nem, kérj annyit, amennyit jónak látsz, aztán vagy megadják, vagy nem.

2017. máj. 7. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Kerdezd meg, mennyit adna. Ilyen egyszeru.
2017. máj. 7. 12:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem mindenképpen akarok váltani, de ilyen szinten ez egy alku, a másik oldal sem annyit fog ajánlani elsőre, mint amennyit ténylegesen megadna és én is többet fogok kérni. Ezért vagyok kíváncsi, hogy meddig érdemes elmenni.
2017. máj. 7. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a megközelítésed, mondd meg nekik, hogy mennyiért mennél oda, ha nem adják meg, akkor amúgy se érdemes oda menni
2017. máj. 7. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem adnak meg a magyar KKV-k annyit, mint egy multi. Messze nem.

Nyilván nagyban függ mi "közepes cég" a te értelmezésedben. 10 mrd nettó rábevétel? 50? 100?

Aztán mi a pénzügyi vezető? A teljes pénzügy vezetője, esetleg egy osztott felelősségű munkakör, stb...

Csak miheztartás végett, barátom és ex kollégám maradt az előző cégünknél (gyártás, évi 40 mrd-os nettó árbevételű cég), a tervezést vezeti, ~30 fő alatta, exec tag. Br. 1,000,000 + autó korlátlan km-rel.

Multinál ez simán középvezetői csomag. (sőt, annak is gyöngusz).

2017. máj. 7. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Gazdasági vezetőként olyan nettó 500-900e ig cégfüggő.
2017. máj. 7. 14:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez a sáv szerintem is reális
2017. máj. 10. 00:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Gazdasági vezető 500-900 közt????

Nálunk sima, beosztott, senior mérnökök vannak ebben a kategóriában

A vezető kontrollerünk (pénzügyi vezető beosztottja) többet keres, a pénzügyi vezető meg nyilván még többet

2017. máj. 10. 07:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja a kontroller srác 34 éves, a pénzügyi vezető (felsővezető) meg 36, szóval kötve hiszem, hogy 15 év tapasztalatuk van
2017. máj. 10. 07:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki 36 éves annak kb annyi van...
2017. máj. 10. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!