Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy ilyen állásra mennyi...

Egy ilyen állásra mennyi fizetést kérhetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap megyek felvételizni egy céghez, és szeretnék tanácsot kérni, hogy szerintetek mi lenne a reális összeg, amit mondhatok.

Nyugat-Dunántúli megyeszékhelyen van a cég, amely német tulajdonú, egész Európában jelen van. Nem egy nagy multi, mert 150 ember dolgozik jelenleg náluk Magyarországon.

SAP-ban kellene dolgozni, mint pl szerződések készítése és szerkesztése, a dolgozók munkalapjainak ellenőrzése, és rendszerezése, különböző statisztikák készítése, szóval egy irodai munka lenne. Hétfőtől péntekig van a munkaidő, napi 8,5 óra.

Ti mennyit mondanátok?

2017. febr. 6. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Jó, csak a lényeget nem írtad, hogy mik a követelmények.
2017. febr. 6. 18:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Felsőfokú végzettség, vagy középfokú, de akkor több éves tapasztalat, plusz társalgási szintű angol/német, Office és SAP ismeret.
2017. febr. 6. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Nettó 150.
2017. febr. 6. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
9%

Nettó 220

Az előttem lévő szokás szerint hülyeséget beszél.

2017. febr. 6. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
nettó 110-120 maximum
2017. febr. 6. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Én vidéken multinál pár éve 210 bruttóval kezdtem, plusz havi bruttó 35 cafeteria.
2017. febr. 6. 19:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nagyjából erre számítottam, hogy nagyon nagy lesz a szórás az értékek között. Nézegettem a fizetéseket különböző oldalakon is, de ott is ezt tapasztaltam, hogy ugyanabban a munkakörben valaki szinte éhen hal, valaki pedig kap akár nettó 250-et is.

Ismerősöm pl sima operátor, hétfőtől péntekig, délelőttös műszakban, és kap havi nettó 135-öt plusz 25 ezer cafetériát. De olyan ismerősöm is van, aki irodistaként ennek a közelében sincs, és alig keres valamit. Ezért is olyan nehéz belőni, hogy mire mit mondjon az ember.

2017. febr. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!