Egy ilyen állásra mennyi fizetést kérhetek?
Sziasztok!
Holnap megyek felvételizni egy céghez, és szeretnék tanácsot kérni, hogy szerintetek mi lenne a reális összeg, amit mondhatok.
Nyugat-Dunántúli megyeszékhelyen van a cég, amely német tulajdonú, egész Európában jelen van. Nem egy nagy multi, mert 150 ember dolgozik jelenleg náluk Magyarországon.
SAP-ban kellene dolgozni, mint pl szerződések készítése és szerkesztése, a dolgozók munkalapjainak ellenőrzése, és rendszerezése, különböző statisztikák készítése, szóval egy irodai munka lenne. Hétfőtől péntekig van a munkaidő, napi 8,5 óra.
Ti mennyit mondanátok?
Nettó 220
Az előttem lévő szokás szerint hülyeséget beszél.
Köszi a válaszokat. Nagyjából erre számítottam, hogy nagyon nagy lesz a szórás az értékek között. Nézegettem a fizetéseket különböző oldalakon is, de ott is ezt tapasztaltam, hogy ugyanabban a munkakörben valaki szinte éhen hal, valaki pedig kap akár nettó 250-et is.
Ismerősöm pl sima operátor, hétfőtől péntekig, délelőttös műszakban, és kap havi nettó 135-öt plusz 25 ezer cafetériát. De olyan ismerősöm is van, aki irodistaként ennek a közelében sincs, és alig keres valamit. Ezért is olyan nehéz belőni, hogy mire mit mondjon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!