Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora netto fizetést kérhetek?

Mekkora netto fizetést kérhetek?

Figyelt kérdés

Villamos projektvezetői állásról lenne szó.

A következők lennének a feladataim:

generál illetve épületgépész kivitelezéseink villamos szakági irányítása,

anyag- és munkaigény felmérése,

alvállalkozók irányítása,

a villamos feladat végrehajtásának, kivitelezésnek vezetése,

kapcsolattartás szakhatóságokkal és más szervekkel,

szakági tervrajzok és specifikációk értelmezése,

tervezővel, vállalkozóval, alvállalkozókkal történő egyeztetés,

adminisztrációs és a kivitelezés lezárásával kapcsolatos feladatok végzése

Villamosmérnök vagyok és 3,5 év szakmai tapasztalatom van ebben a munkakörben.

Nyelvtudást nem kérnek és Budapesten lenne a munka.

Szerintetek mekkora netto fizetést kérhetek?

2016. máj. 31. 14:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%

Nettót semekkorát, az komolytalan. MINDIG bruttó fizetésekről beszélgetünk.

Abban viszont cégtől és valós felelősségi körtől függően (ebből azért túl sok minden nem derül ki) 500-700e bruttó közé saccolnék + autó, ha nem irodai a munkavégzés.

2016. máj. 31. 14:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A cég egy 70 fős Kft és a honlapján azt írja, hogy közel 3 millárd az éves bevétele.
2016. máj. 31. 15:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Céges autót, laptopot és mobilt azt adnak a munkavégzéshez
2016. máj. 31. 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

220-250 nettó körül gondolnám.

Bsc diplomád van?

2016. máj. 31. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Írta, hogy villamosmérnök. Utoljára mikor a BME-n jártam még nem OKJ-s képzés volt...
2016. máj. 31. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Biztos, hogy több mint nettó 250. Bruttó 500 ezer legalább.
2016. jún. 1. 00:17
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
Lehet, hogy alá tippeltem. Én építészmérnök vagyok és bsc szintű diplomával nálunk ez lenne reális, mondjuk építésvezetői munkakörben. (ami ugyanezt takarja, csak ugyebár másik szakma. De mondjuk a mérnökök közt az építészek a legalacsonyabb fizetéssel rendelkezők, azt is el lehet mondani) Szóval, helyesbítek: lehet, hogy ez a 220-250-et megtoldhatod egy százassal is akár. Olyan nehéz ezeket megsaccolni, amikor annyira tabu a fizetésről beszélni...
2016. jún. 1. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:
35%

5. válaszoló, ha megengeded, hogy kijavítsalak:

Nem csak a BME-n van villamosmérnöki képzés. (Nem tudom pontosan hány helyen, de Bp-en pl. még a Kandón biztos és szerintem vidéken is) Tehát nem ezt kérdeztem, hanem, hogy a diplomája bsc, vagy msc szintű. (Ez azért, ha nem egyenes arányosságban, de valamilyen szinten a fizetésbe, elhelyezkedési lehetőségekbe beleszámít. Hasonlóképp, mint a nyelvtudás, amit említett is a kérdező a "paraméterek" közt)

2016. jún. 1. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

#1 mi az hogy bruttóról mert a nettó komolytalan?

Én mindig nettót mondok sőt nálunk s cégen belűl , ügyféllel is mindíg nettóról beszélünk pl a számlákról, pénzügyekről stb. Bruttó max a könyvelőt a pénzügyest és az államot izgatja fel.

Kérdezőnek:

Min 350-400 nettó plusz gépkocsi a leírtak alapján van tapasztalat, gyakorlat végzettség és egy ilyen munkakőrrel majd felelősség is. Ne légy szerény jó mérnökembereket meg kell fizetni és meg is fizetik.

2016. jún. 1. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

# 9

Igen, számlákról arról beszéltek, mert a bruttó számla ugyan olyan baromság, mint a nettó bérigény.

De akkor tessék egy találós kérdés: te vagy a főnököm, nettó 300,000 ft-ot kérek tőled fizetésként. Mennyibe kerülök a cégnek havonta?

2016. jún. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!