Mekkora netto fizetést kérhetek?
Villamos projektvezetői állásról lenne szó.
A következők lennének a feladataim:
generál illetve épületgépész kivitelezéseink villamos szakági irányítása,
anyag- és munkaigény felmérése,
alvállalkozók irányítása,
a villamos feladat végrehajtásának, kivitelezésnek vezetése,
kapcsolattartás szakhatóságokkal és más szervekkel,
szakági tervrajzok és specifikációk értelmezése,
tervezővel, vállalkozóval, alvállalkozókkal történő egyeztetés,
adminisztrációs és a kivitelezés lezárásával kapcsolatos feladatok végzése
Villamosmérnök vagyok és 3,5 év szakmai tapasztalatom van ebben a munkakörben.
Nyelvtudást nem kérnek és Budapesten lenne a munka.
Szerintetek mekkora netto fizetést kérhetek?
Br. 450-455 (fejből kb ez a nagyságrend) de ez a tiszta bruttó nem a munkáltató bérköltsége mert az nem csak annyi hogy a bruttód (plusz gyerek meg minden kedvezmény nélkűl Ennyi az annyi)
A munkáltatódnak meg egy olyan cc. 600e rébe fájsz 300 nettóval.
Szóval a te fifikás logikád alapján egy bértárgyaláson úgy mondjam, hogy 450 bruttó de 2 gyerekkek és én veszem igénybe az ilyen olyan támogatást sőt a te logikád alapján számoljam ki előre (legyek bérszámfejtő) és amikor ilyenről esik szó akkor annyit kell mondani hogy a te költséges kedves munkáltató az én alkalmazásommal 600e forintra thető ilyen olyan mindenféle járulékkal, szociális izével... Kicsit nonszensz #9
Ma voltam az állásinterjún. Nem kérdezték meg, hogy mennyi a bérigényem, hanem ők mondták, hogy mennyit tudnak adni.
Netto 250 ezret adnak az első három hónap próbaidőre utána meg ha megfelelek akkor netto 300 ezer + céges kocsi amit nem csak munkaidőben használhatok, hanem haza is járhatok vele + év végi jutalom a nyereséges projektek függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!