A munkáltató problémázhat ezen?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy az állásinterjúk, felvételik alkalmával megnézik a jelentkező Facebook profilját. Ha egy régebbi profilképemen egy Glock-17-essel pózolok, azért egy légitársasági felvételin (mint pilóta) érhet hátrányos megkülönböztetés? Nincs semmi bajom, csak érdekelnek a fegyverek és sportlövészeten használtam, de rendben van a pszichológiám, minden papírom.2017. máj. 5. 22:27
1/6 anonim válasza:
Őszintén: nem tudom megítélni, de minden kétesen megítélhető képet állíts privátra, csak barátoknak elérhetőre, vagy tedd a képaláírást egyértelművé, tehát írd oda, hogy sportlövészet, stb. Jobb óvatosnak lenni, mint később bánni a dolgot.
2/6 anonim válasza:
Nálunk mindig megnézték a fb profilt az első körben bent maradtaknál, és akinél valami nem stimmelt, azt nem hívták be a következő körbe.
3/6 anonim válasza:
Ezt komolyan nem értem... Megnézik,(ugye már ha megtalálnak) és mit látnak? Minden privátra kell állítani, és nem visszajelölni boldog boldogtalant. Vagy azért időnként átnézni a saját oldalad, és a már vállalhatatlan dolgokat alapból törölni.
Az "az állásinterjúk, felvételik alkalmával" pedig nem kérhetnek rá,hogy megmutasd nekik a privát adatlapod.
4/6 anonim válasza:
Az enyémet nyugodtan nézhetik, nincs rajta semmi, mert nincs is. :)
5/6 anonim válasza:
"egy Glock-17-essel pózolok, azért egy légitársasági felvételin (mint pilóta) érhet hátrányos megkülönböztetés? "
Háát, ha óvodába jelentkezel dadusnak (vagy óvóbácsinak, mert férfi is van) vagy iskolába tanárnak, akkor tuti nem vesznek fel :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2017. máj. 8. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!