Egy multinál csak porszem vagyunk a gépezetben, hogyan lehet mégis motiváltnak maradni?
Egy multinál dolgozom, és az elmúlt hónapokban elkezdtem a kiégés jeleit tapasztalni magamon, pedig még csak 1 éve dolgozom itt. A monoton, előrelépési lehetőség nélküli munka jelleg mellett (ami egyébként is elég indok a kiégésre) nem érzem azt, hogy bármi értelme is lenne annak, amit csinálok nap, mint nap, lenne bármi kézzelfogható eredménye. Hiszen csak egy apró porszem vagyok a gépezetben.
Az a problémám, hogy nem látom a munkám eredményét, hogy kézzelfogható lenne, nem látom, hogy valami értékeset alkotnék. Pedig a cég szempontjából értékes, mert nekik bevételt termel amit mi itt létrehozunk, de nehéz ezt látni egy kis szereplőként.
Akik multinál/nagy cégnél dolgoznak: Hogyan maradtok motiváltak, mi tartja bennetek a lelket, hogy van értelme ezt a sz*rkupacot lapátolni minden nap?
Lehet más munkát kéne keresnem, ahol érzem, hogy valami lényegeset is teszek?)
Már nem ilyen helyzetben dolgozom, hál'Istennek, de a havi rendszerességgel érkező számlák engem nagyon tudtak motiválni a legrosszabb munkahelyen is :D
Ha lesz rá lehetőséged, nyilván válts, de addig is meg kell élned valamiből, akkor is ha más értelmét nem is látod a munkába járásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!