Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy multinál csak porszem...

Egy multinál csak porszem vagyunk a gépezetben, hogyan lehet mégis motiváltnak maradni?

Figyelt kérdés

Egy multinál dolgozom, és az elmúlt hónapokban elkezdtem a kiégés jeleit tapasztalni magamon, pedig még csak 1 éve dolgozom itt. A monoton, előrelépési lehetőség nélküli munka jelleg mellett (ami egyébként is elég indok a kiégésre) nem érzem azt, hogy bármi értelme is lenne annak, amit csinálok nap, mint nap, lenne bármi kézzelfogható eredménye. Hiszen csak egy apró porszem vagyok a gépezetben.

Az a problémám, hogy nem látom a munkám eredményét, hogy kézzelfogható lenne, nem látom, hogy valami értékeset alkotnék. Pedig a cég szempontjából értékes, mert nekik bevételt termel amit mi itt létrehozunk, de nehéz ezt látni egy kis szereplőként.

Akik multinál/nagy cégnél dolgoznak: Hogyan maradtok motiváltak, mi tartja bennetek a lelket, hogy van értelme ezt a sz*rkupacot lapátolni minden nap?

Lehet más munkát kéne keresnem, ahol érzem, hogy valami lényegeset is teszek?)

2017. ápr. 26. 15:21
 1/7 anonim válasza:
100%

Már nem ilyen helyzetben dolgozom, hál'Istennek, de a havi rendszerességgel érkező számlák engem nagyon tudtak motiválni a legrosszabb munkahelyen is :D

Ha lesz rá lehetőséged, nyilván válts, de addig is meg kell élned valamiből, akkor is ha más értelmét nem is látod a munkába járásnak.

2017. ápr. 26. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkakörben dolgozol, ha szabad kérdezni?
2017. ápr. 26. 15:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Adminisztratív munkakör, nagyon egyhangú és monoton ebből fakadóan.
2017. ápr. 26. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, meg kell szokni, vagy szenvedni fogsz. Ha jó a fizu akkor maradj, ha meg szar, akkor keres olyat amit kevésbé utálsz
2017. ápr. 26. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint ez nem fog változni sajnos...
2017. ápr. 27. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ebből az egészből csak az a része nem tetszene, hogy nincs előrelépési lehetőség. Úgy nem tudnék dolgozni. Egyébként én is multinál dolgozom, egyszer volt olyan pozim, ahonnan nem léphettem volna előre, de amint ez kiderült, léptem oldalra, cégen belül, és onnan már voltak más lehetőségek is. Szóval engem az motivál, hogy ha jól csinálom a dolgaimat, akkor léphetek tovább. (Ha egyébként kiderülne, hogy át lettem verve, akkor is van plusz x év tapasztalatom, és meg tudok pattanni más céghez.)
2017. ápr. 30. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:
# 6/6 Igen ez sajnos a (kb egyetlen) negatívuma ennek a cégnek, ezért is fogok továbbállni innen, engem is a fejlődés motivál.
2017. ápr. 30. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!