Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi 250. 000 - 300. 000Ft-os...

Havi 250. 000 - 300. 000Ft-os jövedelemből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Fogtechnikus szeretnék lenni, és úgyhallottam, hogy kb ennyit keresnek. Az ilyen fogalmakban, hogy: 'Nettó' 'Bruttó' stb... nem vagyok jártas. Ezért szeretnék segítséget kérni.

17/F

2017. ápr. 23. 10:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdezo, mi nem oesszimisták vagyunk, csak reálisan látjuk a világot, veled ellentétben. Te hol élsz?! 24 évesen nekem ennél azért több eszem volt.

Mustang meg ház? Te hülye vagy? :D

Teteleztuk fel, h valahogy megveszed a kocsit. Tudod te mennyi annak a havi koltsege? Atlagolva olyan 50-60 ezer/ho, ha nem romlik el es nem kell szervizelni...

Tudod te, mennyibe kerul egy ház? Olyan 30 milliotol kezdodik pest kulteruleten olyan, ami nem omlik rá a fejedre.

Ha van a kezed ügyében egy számológép, használaz, és rájösz, hogy magyar bérből neked ilyen csillivilli cuccaid sosem lesznek!

2017. ápr. 24. 18:14
 22/23 anonim ***** válasza:
29%
hülyeségeket írnak nagyon pesszimisták simán lehet házad kocsid itthon is csak legyél talpraesett...diplomázz le utána majd lesz ami lesz, ki tudja milyen világ lesz pár év mulva? fura én mindig hetek alatt találtam munkát a nagy munkanélküliségben is.
2017. ápr. 24. 21:28
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Cseszheted a talpraesettséget.

Nem egy ismerősöm van aki diplomával rendelkezik,de nevetséges fizetést kap.

Például van egy jogász ismerősöm,5 évig reggeltől-estig tanult. Könyvekkel kelt és feküdt.

Felvételizett több céghez,mikor megmondta,hogy a bérigénye nettó 180 ezer Forint körberöhögték.

Kap 140-150 ezer forintot.

Ebben az országban agyon van adóztatva minden.

A fizetésed után adózol,ha felveszed a fizetésed akkor szintén adózol. Nonszensz.

2017. ápr. 24. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!