Havi 250. 000 - 300. 000Ft-os jövedelemből meg lehet élni?
Fogtechnikus szeretnék lenni, és úgyhallottam, hogy kb ennyit keresnek. Az ilyen fogalmakban, hogy: 'Nettó' 'Bruttó' stb... nem vagyok jártas. Ezért szeretnék segítséget kérni.
17/F
Kérdezo, mi nem oesszimisták vagyunk, csak reálisan látjuk a világot, veled ellentétben. Te hol élsz?! 24 évesen nekem ennél azért több eszem volt.
Mustang meg ház? Te hülye vagy? :D
Teteleztuk fel, h valahogy megveszed a kocsit. Tudod te mennyi annak a havi koltsege? Atlagolva olyan 50-60 ezer/ho, ha nem romlik el es nem kell szervizelni...
Tudod te, mennyibe kerul egy ház? Olyan 30 milliotol kezdodik pest kulteruleten olyan, ami nem omlik rá a fejedre.
Ha van a kezed ügyében egy számológép, használaz, és rájösz, hogy magyar bérből neked ilyen csillivilli cuccaid sosem lesznek!
Cseszheted a talpraesettséget.
Nem egy ismerősöm van aki diplomával rendelkezik,de nevetséges fizetést kap.
Például van egy jogász ismerősöm,5 évig reggeltől-estig tanult. Könyvekkel kelt és feküdt.
Felvételizett több céghez,mikor megmondta,hogy a bérigénye nettó 180 ezer Forint körberöhögték.
Kap 140-150 ezer forintot.
Ebben az országban agyon van adóztatva minden.
A fizetésed után adózol,ha felveszed a fizetésed akkor szintén adózol. Nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!