Nektek, hogy jut időtök mindenre?
Egy átlagos napom, amikor nincs programom:
7:30 kor kelek, 8:00-kor elindulok munkába. 8:45-re beérek, 17:00-ig dolgozom.
18:00-ra hazaérek, bevásárlással együtt.
Lepakolok, átöltözöm, összedobok valami kaját (ligtosat, este már nem tömöm magam)
Ha kell takarítok, de egyébként csak lazulok, TV-t nézek, internetezem, néhány naponta lemegyek szoliba, hogy ne úgy nézzek ki, mint a 3 napos vízihulla stb.
21:00-kor felülök a szobabicómra és egy órát tekerek.
Utána zuhany, vagy fürdőkád, opcionálisan hajmosással.
22:30 körül nézek valami filmet.
00:00 körül lefekszem és jön a 7 és fél órás szunya.
Szóval egy átlag napomba még bőven elférne egy párkapcsolat, hobbitevékenység, tanfolyam vagy valami, mert egyenlőre csak hétfőn van fix munka utáni elfoglaltságom (színjátszóra járok).
mindenkinek arra jut ideje, amire időt szán.
Mikor 7:30-16:30 ig dolgoztam, akkor azt mondtam e mellett nem lehet semmit se csinálni.
Most 8-17 ig dolgozom, utazás max fél óra összesen... mégis lehet sok mindent csinálni mellette.
Pl leszoktam a sok retardált sorozatról.. máris van jó pár órám heti szinten.. + nem netezek feleslegesen csak max 15-20 percet. a több óra helyett. nem játszok gépen órákat hétvégente.. ezek kis dolgok,mégis 120 órát szabadítanak föl heti szinten!
Alvás meg fontos! Nem adok a 8-9 órámból senki kedvéért sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!