Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nektek, hogy jut időtök mindenre?

Nektek, hogy jut időtök mindenre?

Figyelt kérdés
Én pl. 9-6-ig dolgozom minden nap,kell reggel és délután is egy óra, mire hazaérek és otthon azért nem ártana még valamit csinálni pl. takarítás, főzés és egyéb adhoc feladatok. A testmozgásról és a normális párkapcsolat fenntartásáról már nem is beszélve. Az alvásidőm így is leredukálódik 5-6 órára. Ti hogy csináljátok, hogy mindenre jusson időtök? Milyen munkarendben dolgoztok?
2017. ápr. 21. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

Egy átlagos napom, amikor nincs programom:

7:30 kor kelek, 8:00-kor elindulok munkába. 8:45-re beérek, 17:00-ig dolgozom.

18:00-ra hazaérek, bevásárlással együtt.

Lepakolok, átöltözöm, összedobok valami kaját (ligtosat, este már nem tömöm magam)

Ha kell takarítok, de egyébként csak lazulok, TV-t nézek, internetezem, néhány naponta lemegyek szoliba, hogy ne úgy nézzek ki, mint a 3 napos vízihulla stb.

21:00-kor felülök a szobabicómra és egy órát tekerek.

Utána zuhany, vagy fürdőkád, opcionálisan hajmosással.

22:30 körül nézek valami filmet.

00:00 körül lefekszem és jön a 7 és fél órás szunya.

Szóval egy átlag napomba még bőven elférne egy párkapcsolat, hobbitevékenység, tanfolyam vagy valami, mert egyenlőre csak hétfőn van fix munka utáni elfoglaltságom (színjátszóra járok).

2017. ápr. 21. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:
9-18-ig dolgozom. Fél 8-kor kelek, 9-re betámolygok melóba. Este 18.30 körül avgyok otthon. És ennyi. Kaját renedelek, van takarítónőm. Teljesen szabadrablás, hogy esténként mit csinálok. 11 körül szoktam menni aludni.
2017. ápr. 21. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt vajon miért kell lepontozni? Nem értem az emberek egy részét.
2017. ápr. 21. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Ugyanazt csinálom mint te, annyi plusszal hogy még este beadandokat írok a hétvégi levelezős óráimra. Sportolok, külön élek a szüleimtől + 2,5 éves kapcsolatom van.
2017. ápr. 21. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:

mindenkinek arra jut ideje, amire időt szán.

Mikor 7:30-16:30 ig dolgoztam, akkor azt mondtam e mellett nem lehet semmit se csinálni.

Most 8-17 ig dolgozom, utazás max fél óra összesen... mégis lehet sok mindent csinálni mellette.

Pl leszoktam a sok retardált sorozatról.. máris van jó pár órám heti szinten.. + nem netezek feleslegesen csak max 15-20 percet. a több óra helyett. nem játszok gépen órákat hétvégente.. ezek kis dolgok,mégis 120 órát szabadítanak föl heti szinten!

Alvás meg fontos! Nem adok a 8-9 órámból senki kedvéért sem!

2017. ápr. 21. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezért kell 4 órát dolgozni max. egy nap.
2017. ápr. 21. 19:39
 17/18 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Én tipikus időelb..szó vagyok. Hazaérek 6-ra és 10-ig vagy éjfélig csak döglök a gép előtt. Néha elgondolkoztam már, hogy gyakorlatilag egy munkaidőnyit csak semmittevéssel töltök :D
2017. ápr. 21. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Hahaha, gondolom Te is most nőttél fel, üdv a klubban. Én egy startup-ot csinálok teljes állásban és általában 8-9 körül kelek és hajnali 2-3-ig dolgozom. Közben van reggeli, ebéd szünet, 8 körül elmegyek edzeni, 10-kor hazaérek, vacsi, zuhany és ugrom vissza befejezni az aznapi melót. Szóval hétköznap nincs életem. Én így csinálom. :)
2017. ápr. 22. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!