Én pl. 9-6-ig dolgozom minden nap,kell reggel és délután is egy óra, mire hazaérek és otthon azért nem ártana még valamit csinálni pl. takarítás, főzés és egyéb adhoc feladatok. A testmozgásról és a normális párkapcsolat fenntartásáról már nem is beszélve. Az alvásidőm így is leredukálódik 5-6 órára. Ti hogy csináljátok, hogy mindenre jusson időtök? Milyen munkarendben dolgoztok?
OK, tehát 9 órát dolgozol és 2 óra az utazás, ez 11 óra (elég sok, de gondolom ezen nem tudsz változtatni most). elvileg 6 órát alszol (ez nagyon kevés, aludj többet), ez összesen 17 óra. Mit csinálsz a többi 7 órában?
2017. ápr. 21. 10:33
2/18 anonim válasza:
Reggel hatkor kelek a barátommal, levisszük a kutyát egy fél órára. Hét körül megkávézunk, elkészülünk, és nyolckor indulunk. Kilencre beérünk, ötkor végzünk. Hatra hazaérünk, levisszük a kutyát egy órára. Felérünk, csinálok kaját(max egy óra alatt elkészíthetőt, több napra). Vacsizunk, tévézünk, beszélgetünk, a napi takarítást elvégezzük. 11-12 körül még leugrunk a kutyával egy gyors sétára, és alvás. :D Mi is hat órát alszunk, nem tudunk többet. Hétvégén szoktunk többet aludni.
2017. ápr. 21. 10:34
3/18 anonim válasza:
2 nap munka-2 nap szabad. Így viszonylag sok a szabadidőm, ha dolgozok sem kell túl korán kelni, (9:40) így tudok pihenni is.
2017. ápr. 21. 10:34
4/18 anonim válasza:
Részmunkaidőben dolgozom. Heti 20-30 óra, 2 vagy 3 nap egy héten. A többi napon mindenre jut időm, amit szeretnék.
2017. ápr. 21. 10:36
5/18 anonim válasza:
4-5 körül kelek mostanság 14-15-kor végzek munkahelyen utána 2 óra az út haza, de van néha program, találkozó...
max hajnali 2-ig vagyok fent (vagy inkább nem is alszom)
24F
2017. ápr. 21. 10:38
6/18 anonim válasza:
Úgy jut időm sok mindenre hogy mindennap próbálok valamit megcsinálni a házimunkában. Itt ne nagy dolgokra értsd hanem nem engedem eluralkodni a káoszt. Egyik este összepakolok, dobok be mosni, másnap elpakolom, következő nap főzök stb.. Valahogy így, hogy a hétvégét ne a rendcsinálás vegye el, max felporszívózok és felmosok és ennyi maradjon. Hét közben felsöprök hogy ne legyen annyi szösz a hétvégi porszívózásnál. Sokszor rendelek valami kaját, vagy hét közben gyorsan elkészíthető ételeket főzök de van mikor nincs kedvem és marad a hideg kaja. Ja és ha kell a segítség akkor megkérem a férjem hogy segítsen. Nagy segítség ha pl kitereget. Általában fél 8-tól 16 ig dolgozom. De vannak olyan időszakok a munkahelyemen hogy nagyon sok a túlóra szabadnap nélkül. Na ilyenkor is így próbálkozok hogy ne uralkodjon el a káosz. Mert utána sokkal nehezebb a rendrakás. Van mosogatógépem ami nagyon sokat segít.
2017. ápr. 21. 10:50
7/18 anonim válasza:
Egyedül élsz ezek szerint.
Én házas vagyok, a házimunkát vagy kiszerveztük (pl. takarítás), vagy megosztjuk, pl főzés.
Sportolni mindketten járunk, heti 3 alkalommal.
Gondolom, te hétfőtől péntekig dolgozol, így van két teljes szabadnapod, ami alatt egy jó szervezéssel mindent meg lehet oldani. Pl. egy főre mosni, takarítani, stb. elég heti egyszer, egyszerre.
Edzeni is lehet hétvégén, az már 2 alkalom a heti 3-4-ből.
2017. ápr. 21. 10:56
8/18 anonim válasza:
Miért segítség az NEKED, hogy a férjed valamit megcsinál a saját otthonában a saját házimunkájából?
2017. ápr. 21. 10:57
9/18 anonim válasza:
8-17-ig dolgozok.
17:30-ra itthon vagyok
Tegyük fel hétfőn mosok és főzök.
Max 1 órás kaját csinálok ezalatt közben 35 perc alatt lejár a gép közben kiteregetek szóval ez szinkronban megy. Mind ezekkel végzek kb 19:00 re mosogatással mindennel együt. Ezután pihizek tévézek "házaséletet élek"😅 22:00 én már csucsukálok reggel 7:30-kor kelek.
Kedden akkor mondjuk kiporszívózok felmosok ez kb 1 óra hossza utána a többi ugyan az mint többi nap. Hétvén főzök valami összetettebet esetlwg süti leves stb, ablak pucolás,portörlés de ezek is fél nap alatt megvannak általába 5 re végzek .
Hát igen ha este 7re érnék haza mint te akkor szerintem a mosást és porszívózást azt kitolnám hétvégére.
És 3naponta főznék valami gyorsat és egyszerűt tészta lecsó valami ragu ilyeneket ami kész van 30perc alatt.
2017. ápr. 21. 11:13
10/18 anonim válasza:
És akivel a házaséletet éled, az mit csinál a saját otthonában, ha te csinálsz mindent, naponta?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!