Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből élnek a romák, miket...

Miből élnek a romák, miket dolgoznak?

Figyelt kérdés

Dolgozat kell írni arról, hogy mivel foglalkoznak azok a cigányok, akiknek nincs bejelentett munkahelyük. Miből tartják fent magukat, a segélyeken kívül milyen munkát szoktak elvállalni? Többet is kellene írni de én nem ismerek cigányokat, így nem tudom őket megkérdezni. Inkább az ilyen telepen élő, nagy szegénységben élő cigányokról kellene írni.

Tudnátok segíteni?

Részletes válaszok jól jönnének! Előre is köszönöm!!

#munka #roma #telepes cigány
2017. ápr. 13. 11:03
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
85%
Kabitoszer, prostitucio, betores, lopas, segelyek, zsarolas, rablas!
2017. ápr. 19. 22:15
 22/24 joe2016 válasza:
20%
Pénzből mint mindenki más.
2017. ápr. 20. 15:02
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"jóslás"

meg "adományokat gyűjtenek, beteg gyerekeknek" sokszor úgy, hogy a kezedbe nyomnak egy naptárat vagy képeslapot, úgy ahogy a szóróanyagokat szokták, majd leállítanak, azt kamuzva, hogy rászorulóknak adják, miközben ők rakják el, sok embert megvezetnek, meg sokan nem tudnak az ilyen helyzetbe mit csinálni és zavarukban adnak pénzt, ha nem is akarnak

2017. ápr. 20. 22:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Budapesten már nem is tudok úgy átmenni, hogy ne nyomnának a kezembe valamit a keletiben, nyugatiban, kelenföldön. (Ha kinyújtanak egy képeslapot az orrod elé, reflexből elveszi az ember, főleg akinek még új a helyzet.) Aztán jön a mese, hogy szegényeknek, betegeknek, különféle betegségű gyerekeknek gyűjtenek kizárólag pénzt. Először én is adtam, az előző válaszoló kb kifejtette miért.

A Pestiek rutinosabbak, láttam olyat aki elvette, majd eldobta, miután jött a kérés.

Nálam olyan is volt, hogy mondtam: "nem köszönöm", majd a hátam mögött káromkodott.

Elgondolkoztató az is, hogy egy általában lecsúszott ember, miért akarna segíteni másokon, ha még ránézésre ő maga sem egy jómódban élő?

Ha valaki jótékonykodik, keressen egy megbízható szervezezet, ahonnan tényleg eljut a pénze oda, ahová szánja. Ne magánszemélyek pénztárát gazdagítsa.

Tudom, nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de érdemes megfogadni.

Tehát a kérdést érintve, ügyesen lopnak, csalnak, hazudnak, benne van a vérükben, mondhatni ősi mesterségük. Ha többet szeretnél róluk megtudni, ld.: parazita életmód. (Tisztelet annak a kevés kivételnek!)

Nem csak romák csinálják.

Sajnos az, hogy vannak ilyen emberek azt is bizonyítja, hogy van kit átverni, azaz naívak az emberek.

Ui.: Különösen szeretik a bőröndös átutazókat.

2017. ápr. 21. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!