Miből élnek, ha sosem dolgoznak?
Én is itthon dolgozom, bedolgozom egy nagy nevű céghez, nem rossz fizetésért. Egyszer az alattam lévő néni megkérdezte: Hogyhogy magának ilyen sok szabadsága van?
Szóval: Megtévesztő, otthon is lehet dolgozni.
Te bocs, tudsz róla, hogy rendszerváltás volt és jelenleg a kapitalizmusban élsz????? Non-stop egyébként sem hiszem, hogy tudsz kukkolni, lehet, hogy éjjel mennek el dolgozni, amikor te éppen fürdesz vagy tévézel.
A könyvelők, tolmácsok, fordítók 99 %-ban a saját lakásukban dolgoznak, a lakásuk a cégük is egyben. A gyerekorvos barátnőm hetente csak 2x rendel, ha akkor pont nem kukkolja a szomszéd, amikor a rendelőbe megy, akár azt is hiheti a környék, hogy a nő nem dolgozik.
Talán kisebbségre utalt, akkor viszont azt tudom csak mondani, hogy 2006-tól 2009-ig az egyik szomszédom nem dolgozott, a segélyt arra használta, hogy kukkolta a szomszédokat piszkálta a kutyásokat és körbejárta a környéket, hogy pletykáljon.
Most végre dolgozik, különben éhen halna. Úgy látszik nagyobb a szigor nincs annyi segély.
Cigány könyvelő meg tolmács. Ó, hát hogyne...
"Akkor lesz itt jó világ ha az 5 nyelven beszélő kalauz felsegíti a munkában megfáradt cigányt a mágnesvasútra, amin gazdag közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elítélt politikusokhoz beszélőre, és közben Özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy
megkérdezze ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén"
3 éve "figyelem" őket, kötetlen műszakos vagyok, és az ablakom pont az ő lakásukra néz, de sosem láttam elmenni itthonról, azt hiszem 1x láttam az utcán és 3x láttam őket hazajönni, akkor is részegek voltak és ordibáltak.
És amúgy sincs köze ennek a rendszerváltáshoz.
Nem sok könyvelő meg fordító kisebbségit ismerek, élősködőt annál többet. Hetente ha 2x rendel, az is érdekes, mert én 6-7 napot dolgozok naponta, így is alig élek meg. De amikor a többi szomszéd elmegy otthonról, lehet hallani hogy bezárják az ajtót, ez meg bent él a lakásban, vásárolni is csak 1x láttam.
Engem is nagyon érdekel, milyen segélyeket kapnak, mert az nem járja, hogy nekem szétmegy a térdem, minden nap hulla vagyok ők meg az én adómat isszák el.
"Akkor lesz itt jó világ ha az 5 nyelven beszélő kalauz felsegíti a munkában megfáradt cigányt a mágnesvasútra, amin gazdag közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elítélt politikusokhoz beszélőre, és közben Özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy
megkérdezze ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén"
Hátez jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!