Hogyan tudnék egyedül felköltözni Pestre, ismerősök nélkül?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdjek neki? Nincs megtakarított pénzem sajnos..most keresek állàst...jobb lenne ha előtte spórolnék és utána elköltöznék?2017. ápr. 2. 12:44
1/4 anonim válasza:
Pénz nélkül ma már vizet se ihatsz azt lehet mondani.
Mehetel munkásszállóra, de oda biztos nem akarsz, amúgy meg a drága albérlet marad amire busásan kell fizetned.
2/4 anonim válasza:
Pénz nélkül Budapestre te sehogy. Albérlet nincs 100+rezsi és 2 havi kaució, szoba nincs nagyon 50+rezsi+1-2 havi kaució nélkül. És akkor még nem vettél bérletet (10 ezer), nem ettél, semmi. Spórolj előtte.
3/4 anonim válasza:
Én is vidékről költöztem fel Budapestre. Korábban vidéken 150 nettó körül kerestem, és lehetőségem lett volna 340 bruttóért Budapestre jönni. De végül visszamondtam az ajánlatot, mert Budapesten ha szobát bérelsz 1-2 lakótárssal, az is 50-60 ezer+rezsi. Szóval ha Budapestre akarsz költözni, először szerintem nézz körül, hogy találnál e olyan munkát, ahol legalább 120-150 bruttóval többet kapsz, mint most vidéken, különben egyszerűen kevesebb marad meg, mint most. És mindenképp csak azután költözz, hogy már van munkahelyed, feleslegesen ne fizess ki több százezret albérletre - plusz jobb, ha olyan helyen találsz lakást, ahonnan nem kell 2 órát utaznod reggelente munkába.
4/4 anonim válasza:
Facebookon vannak ilyen csoportok, álljatok össze páran és úgy hátha könnyebb. Keress lakótársakat és béreljetek ki többen egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!