Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 18éves vagyok, egyedül mennék...

Komáromi123 kérdése:

18éves vagyok, egyedül mennék ki külfödre jövöre, nehéz találni munkát?

Figyelt kérdés
Angolt nagyjából megértem

2016. dec. 19. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Így teljesen egyedül nem hogy nehéz, de lehetetlen. Fiatal vagy, vagyis nincs tapasztalatod ami egy mínusz.

Ha alja munkáért mennél, akkor is sokszor inkább viszik az idősebbeket, mert azt mondják előtted még az egész élet, tanulhatsz, karriert építhetsz, ez a munka nem neked való (saját tapasztalat).

Mi az hogy az angolt nagyjából megérted? Milyen szint az a nagyjából megérted? Ha B1-2, de inkább B2, azzal már lehet valamit kezdeni. Ez alatt ne is próbálkozz.

2016. dec. 19. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Hol külföldön?

Milyen munkát?

Milyen végzettséggel?

2016. dec. 19. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Ha lány vagy csinos, akkor nem lesz nehéz...

Az "angolt nagyjából megértem" azt jelenti, hogy legfeljebb az UK-ban próbálkozhatsz, ők meg épp brexitelnek. Akkor se lenne több esélyed, ha nem, mikor rengeteg olyan fiatalból válogathatnak, akik perfekt beszélik a nyelvet, fél Európa és Ázsia oda készül.

Más nyelvterületen meg kitörölheted vele a se..det, meg se próbáld.

Vannak munkaközvetítők, akik nyelvtudás nélkül is visznek ki embert, általában alja munkákra, pocsék fizetésért. De akkor lutri, hogy tényleg lesz-e belőle munka, vagy csak átba.sznak a palánkon, és annyi pénzed nem marad, hogy hazagyere.

Szerintem találj ki valami használhatóbb tervet, mert ebből nem sok minden lesz.

2016. dec. 19. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

igen sok sikert. páá

5 évecskét lehúzol mosogatóként azt hazajössz. új házat építesz új autót veszel csinálsz egy vállalkozást pont úgy ahogy a többi balek is elképzelte.

2016. dec. 19. 19:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm a válaszokat.

Villamosági szakközépiskolát fogok végezni de gondolom a nyelv miatt ez semmit se érne külföldön..

Akkor gondolkozok addig mit is lehetne kezdeni...munka az lenne itthon is csak szeretnék haladni is valamerre

2016. dec. 19. 19:48
 6/9 anonim válasza:
75%
És a német nyelv?
2016. dec. 19. 20:03
 7/9 A kérdező kommentje:
német nem megy
2016. dec. 19. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:
29%

Lány vagy fiú vagy?

Sok tőkét honnan szeded melyik országba mész?

Képesítés?

Ha addigra már kilépnek a Britek?

2016. dec. 19. 20:23
 9/9 anonim válasza:

Nincs olyan, hogy nem megy, csak tanulni kell. Vannak nagyon jó kömyvek, szinten tartásnak duolingo és mivel ők is szinkronizálnak, a némettel is megy a filmnézős gyakorlás. Vagy a Students around the world oldalán keresel német nyelvű levelezőtársat. Minden csak akarás kérdése, szerintem hasznos plusz lenne! (Persze egy diák szava mit ér?)

Azért fontold meg, vagy valami másik nyelvet az angol mellé legalább.

2016. dec. 20. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!