Felköltözni Bpre mint eladó? Lent
Baranyában semmiképp ne maradj. Szerintem fogadd el a munkát, gyere Pestre, aztán 1-2 évenként ugrálj felfelé a munkahelyeken, itt azért vannak lehetőségek.
Biztos sokan fogják az osztrák cselé... izé, szobalányságot javasolni, és persze végül te döntesz, de hogy álljon itt egy ellenkező vélemény: szerintem nem csak a pénz számít, ha 29 évesen már nem akarsz igazán ilyet csinálni, akkor ne tedd, mert csak depressziós leszel. Bp nem rossz hely, lehet itt is jól élni, és nekem pl. sokat jelent az is, hogy itt az anyanyelvemet használhatom. Arról nem is beszélve, hogy ha netalán egyedülálló vagy: nem egy ismerősöm van kint, aki sok év után is magányos maradt kint, mert ott sokkal nehezebben ismerkedik.
(Hasonló helyzetben vagyunk, én 28 éves koromig fizettem az apámtól örökölt hitelt, most vagyok 30, és Pesten gyűjtögetem a pénzt saját lakásra, több külföldi ajánlatot visszautasítottam már.)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!