Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebben a kategóriában miért...

Ebben a kategóriában miért nem hiszik el hogy a gazdag emberek is ugyanolyan emberek?

Figyelt kérdés
Gyakori eset hogy valaki feltesz egy adó, hitel, könyvelés, vállalkozás, befektetés, stb. kérdés 50-100 millió forintokról és rögtön lehurrogják ha lenne ennyi pénze akkor nem itt kérdezgetne. Ez egyfajta démonizálás már szinte, hogy a gazdag ember, emberfeletti és egy másik éterben él.
2017. márc. 30. 19:27
1 2
 11/14 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100 millióm lenne én sem itt ülnék.. :D
2017. márc. 31. 19:33
 12/14 A kérdező kommentje:
nekem 200 millióm van és mégis itt ülök...
2017. márc. 31. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Nekem meg 200 ezer milliárdom mégis itt válaszolgatok neked.
2017. márc. 31. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elképzelhető hogy itt tesznek fel ilyen kérdést. Közel sem biztos, hogy megfogadja a tanácsokat, de ötletgyűjtésnek jó lehet.

Továbbá örökölhette is azt a pénzt és lehet hogy tényleg fogalma sincsen hogy mihez kezdjen vele.

Egyoldalú véleményt, még ha pénzügyi szakemberé is, akkor sem érdemes utánajárás nélkül megfogadni, főleg hogy rengeteg kis tudású, "műmájer" befektetési tanácsadó van így érdemes utánanézni amelett is hogy felkeres valakit, mielőtt befekteti a pénzét, akár itt is.

2017. ápr. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!