Fizikai munkáért teljes munkaidőben jó pénznek számít nettó 90?
Kapnám a minimálbért + 5000 kajajegyet. 8 órás fizikai meló. Bejelentve.
Bp.
9
Hát ja, de Magyarországon ez van, ilyen fizetések vannak. Ellehet menni multihoz is a "szénbányászt" játszani 0-24-be, zsákokat, ládákat, rakodni bruttó 160 pénzért és lerokkanni rövid időn belül.
Elég szomorú, hogy vannak emberek, akik szerint ez álommunka. Azért, mert van ennél rosszabb is, attól ez még nem lesz jó.
Tudod te, mennyit kell enni, hogy napi 8 órában nehéz fizikai munkát tudj végezni? Arra az 5000 kajajegy kevés lesz...
Még vidéken is lehet jobban keresni gyárban mint min.bér+5000 :( Te meg írod hogy Bp-i az állás.
Én Pesten 120 netto alatt biztos nem mennék el pedig az se sok pénz.
Viszont írták hogy vállald el, mert jobb mint a közmunka de közben gőz erővel keres új munkahelyet
"román/szerb/ukrán munkások akik 50ért megcsinálnak mindent. "
Hol élsz te? Hát azok a román szerb stb munkások szarnak neked ide jönni szarért húgyért melózni Hát ha már költöznek és utaznak gondolod megállnak itt szutyokföldjén mikor + 200 km és kinn vannak osztrákoknál, +200 és már a németeknél?
Há thol élsz te.. román vendégmunkás idejön hogy havi 50-ért melózhasson.... apukám le vagy maradva vagy 20 évvel. Rendszerváltás után ez még igaz volt, de már jó ideje rég nem igaz.
"Bp-en gyárakban is lehet keresni legalább kétszer ennyit, normálisabb cafetériával, közben mindenképp keresgélj más munkát is."
Hányszor és hányszor hallottam már ezt a dumát. És én a naiv barom el is hittem egészen addig amíg saját bőrömön nem tapasztalom hogy kamu!!! Maszlag. Nem igaz.
Lehet keresni ilyen gyárat de marha érdekes módon sehova se vesznek fel ennyiért ahova meg felvennének ott meg ez van. Nettó 80.
"álommunka"
Álommunka bizony. A semmihez a közmunkához képest álommunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!