Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a szüleim is lehúznak...

Ha a szüleim is lehúznak álláskeresésnél?

Figyelt kérdés

Három és fél hónapja keresek most állást, szerencsére sokszor hívnak szakmai interjúkra, de vegyes eredménnyel. Van hogy elutasítanak, de van hogy inkább nem felel meg. Előző helyen is szakmámban dgoztam, de próbaid alatt elküldtek. Pár fős tutyumutyi cég volt, hitelt vettek fel már, félre értettük egymást stb.

Az álláskeresés demoralizáló. A szüleim erre rádobnak azzal, hogy minden nap megmondják, hogy olyanra jelentkezzem, amire felvesznek, vagy hogy kapjam össze magam jövőhétig. Azt sem tudják hogyan, mennyi idő egy jelentkezés, vagy hogy milyen munkakört tudok ellátni. Folyton lehúznak, semmihez sem értek, vagy menjek gyárba. Világ életemben lehúztak, tesómat meg dicsérték...soha sem támogattak lelkileg, szavakkal, vagy mondták hogy ügyes vagyok.

sokszor arra gondolok hogy nem éri meg hazamennem sem, elmegyek a fenébe...

Felnőttként is megy a lehúzás, hogyan jöhetnék ki belőle? 25f

2017. márc. 21. 18:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8.

na igen. Nem tudnék megélni egyedül, és nem tudnék idegenekkel lakni. nem élősködöm. Mindenhol segítek is pluszba már-már kihasználják, de nem bánom, ez a minimum. Nem iszom, nem bulizom, nem drogozom, és nem állok ki magamért, ha kéne, nehogy baj legyen. direkt meghúzom magam, szobámból nem megyek ki, mert ha esetleg röhögök vagy jó kedvem van, jön az oltás "ha dolgoznál nem lenne jó kedved". Interjúnál azt hiszik egyből felveszik az embert és engem b*sznak le ha kétkörös mondjuk...

A benzinkút itt is megy. meg menjek nem bejelentve sziszi-fuszi melósnak, meg minden más. Tesóm ugyanabban a szakmában dolgozik, de ő is elismeri, hogy sokkal jobb vagyok tőle, gyakran én segítem ki... persze ő állandóan kapja a dícséreteket itthon, pedig nem csinál mást csak dolgozik, hétvégén piál, meg elveri a fizetését.

Nem tudom, ha nekem lenne gyerekem és látnám rajta, hogy küszködik, már-már depressziós én biztos, hogy segítenék neki, legalább lelkileg. Azon vagyok, amint lesz munkám, megyek pszichológushoz...

2017. márc. 22. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nem tudnék megélni egyedül"

Hat ez nem egy nagy eredmeny 25 evesen. Jogosnak erzem a kritikat.

2017. márc. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!