Álláskeresésnél milyen pszichológiai betegségek jelentenek kizáró okot?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 14:36
3/4 anonim válasza:
Pszichológiai betegség nincs, csak pszichiátriai. mélydepresszió,skizofrénia,skizoid tünetegyüttes, pszichopatolológiás személyiségzavar,bipolaritás ( mániás depresszió) stb. Ezek valamennyi munkahelyről kizáró állapotok. Ha megírod milyen munkahelyre szeretnél menni,konkrétan tudnék segíteni.
4/4 anonim válasza:
2-es válaszló!
Az autizmus mértékétől függ, hogy egyáltalán rájönnek-e az egészre. Én pl. Asperger-szindrómás vagyok, ami az autizmus egyik fajtája, ettől függetlenül mára már 3 diplomám van (francia-német nyelvtanári, pszichológusi és könyvelői), 5 nyelven beszélek. 47 éves vagyok, jelenleg szervezetpszichológusként dolgozom, mellette magántanárként tanítok idegennyelveket. A családomon kívül senki sem tudja, hogy papírom van arról, hogy autista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!