Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehuznak a benzinkuton....

Lehuznak a benzinkuton. Tanacsot szeretnek kerni, mert egyre tobb furcsa dolog tortenik a hiresneves kuton. Hova menjek tanacsot/segitseget kerni?

Figyelt kérdés
Ott kezdodik hogy a tulorat es szabadsagot nagyon ugyesen megoldjak hogy kifizetve ne legyen.A berpapirokat 4-5honap kesessel kapjuk be.Leltarhiany is a mi sarunk amirol semmi hivatalos papir nincs csak van egy bizonyos osszeg rairva es irjuk ala.Persze a hianyba mi, dolgozok adunk bele penzt,ha esetleg a hiany kevesebb mint a beadott penz, vissza nem jar belole...most a fizetes verte ki nalam a biztositekot mert ugy van 10.ig megkell kapnunk. Vasarnap lesz 10.e es nemkaptuk meg. Valoszinu 11.en hetfon fogjuk. Ez igy mukodik?
2016. jan. 9. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Mièrt dolgozol mèg ott? Ne a szàd jarjon hanem, cselekedj. Minek szivatod magad ilyen helyen. Ahol valami nem klappol, le kell lèpni. Ha nem, akkor hagyjad csak hogy szivassanak.
2016. jan. 9. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Egyik szakág ahol nyíltan mindenki ellensége a másiknak . Egy bűntanya , akkor kell lépni mikor a szerződés ellen tesznek ha az van egyáltalán . Közölni ennyi volt és séta . Vadabb szitunál ha tuti csak a foglalkoztató a tróger akkor érdemes megtenni a jogi lépéseket . Tisztább helyeken is módosítják a szerződést , a melós a kiszolgáltatott ezért előnye van . Nem az ismerősnek kell panaszkodni meg otthon hanem a hivatalban .
2016. jan. 9. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen minimálbéres nyolcáltalános munkák szinte mind ilyenek, hiszen olyanokat vesznek fel oda dolgozni, akik annyira képzettek, mint egy 14 éves gyerek. Tehát kb. bármit megtehetnek az emberrel.
2016. jan. 9. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Ja, kutas vagy... :-)

NO PROBLEM!

2016. jan. 9. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Munkaügyi hivatal?
2016. jan. 9. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Nyáron diákként 40napot dolgoztam kúton, de volt vegyészmérnök, és építész is.

Velünk 170 000Ft hiányt akartak megfizettetni, visszanéztük a műszakról készült felvételt és kiderült a főnök édesanyja vett ki, csak elfelejtette :)

56 kávéval több volt a gép számlálójában, mint amit számláztunk, ez is látszott, hogy a főnök családjáé. Le is lettünk finoman, kedves és kacifántos szólánccal teremtve, hogy miért nincs róla számla. Fizetni persze sosem szoktak, így mi nem terheltük ezzel a bevételt számító rendszert.

"hiszen olyanokat vesznek fel oda dolgozni, akik annyira képzettek, mint egy 14 éves gyerek."

Kedves válaszadó???, láthatod, mi még annyira sem voltunk képzettek :)

Mellesleg mire ez a nagy lenézés részedről?

Csak nem rád szólt valamelyik gyökér kutas, hogy illene lehúzni a WC-ben az ebéded végtermékét, valamint felhívták a figyelmedet, ne a felmosó vödörbe vizeljél!

Engem is elhordtak a kedves ügyfelek fűnek-fának, mikor megkértem őket a kisbaba használt pelusát a kukába és ne a betonra szíveskedjenek dobni.

2016. jan. 9. 16:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat foleg azoknak akik szerint sz*rt sem erek mert kuton dolgozom (utolso, neked pedig kimondottan, tudod akkor pont ezek az emberek az ilyenek..:D egyebkent penzugyi vegzettsegem van, csak palyakezdokent ismerettseg hianya vegett nemsikerult sehova bejutnom. Vagy tolem 60km.re, ahol nem fizetnek utazast .. Igy ez van jelenleg,keres az ember, en is havonta jarok allasinterjukra de mind egyforma. Szabadidomben nyelv oktatasra jarok mert inkabb megprobalok kulfoldon ervenyesulni. Itt tartunk. Ja es nem olyan csaladba szulettem ahol anyuka apuka eltart vagy epp lakast vesz igy nemkene dolgoznom amig nem lesz meno allasom. Valamit kenytelen vagyok. De a kerdesre mondjuk nemsok valaszt kaptam :D
2016. jan. 9. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz csinálni mert valószínűleg évek óta ez megy és akinek nem tetszett az otthagyta.

Én is dolgoztam benzinkúton és ott is hasonló volt helyzet.

Bérpapír mindig 10.e után volt és a fizetés is akkor.

Leltárfelelősek voltunk, tehát ha vmi hiányzott akkor tőlünk vonták le. Ha valaki fizetés nélkül megy el akkor a kutas fizet. Szabadság nem volt, táppénz nem volt, minimálbért kaptunk + jatt.

Én egyszercsak besokalltam és jött egy ismerősöm tankolni akit megkérdeztem hogy felvesz e dolgozni mert akkor otthagyom a kutat. Ő másnap felhívott hogy mikor tudok kezdeni, én felmondtam és amint tudtam, már mentem is dolgozni oda. Van olyan aki azóta is a benzinkúton dolgozik és van aki utánam ment oda de ő is otthagyta azóta.

2016. jan. 13. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!