Vállalkozó vagyok. Hogyan tovább? Mihez kezdjek?
Van több vállalkozásom, amiből egy a húzó. AEz egy darabig nagyon jól ment, de a jogi környezet alakulása, illetve a sok rosszakaró miatt kedvtelen lettem ezzel kapcsolatban. Nem tudok tovább fejlődni, állandóan csak a problémák megoldásával kell foglalkozni. Olyan problémák amik nem pozitiv irányban terhelik le az embert. Szabadidő semmi. Heti 70 óra munka.
A menekülési összeg kb.60-70 millió között lenne. 210-240ezer dollár.31 éves vagyok, nincs gyerek.
Mihez kezdenétek? Szívnátok tovább ebben az országban? Itt ahol teljesen mindegy ki van kormányon, kiszámíthatatlan a jogi környezet. Vagy irány a világ? Merjek szerencsét próbálni? Hová?
Csak azoktól várom, hogy írjanak, akik rendelkeznek már némi élettapasztalattal.
"Van több vállalkozásom, amiből egy a húzó."
Ami nem húzó azt add el, több időd lesz mindenre. Problem Solved.
Vagy eladod az egészet vagy alkalmazol valakit aki besegít.
Így láthatatlanba nehéz tanácsot adni,
nem ismerjük a személyiségedet, hogy mit szeretsz, hol éreznéd magad jól, milyen nyelvet beszélsz stb.
Akkor vegyél fel a helyedre valakit aki intézi a céges ügyeket, te meg éled a világod...
Enny infóból ez a legjobb amit javasolni tudok.
"Akkor vegyél fel a helyedre valakit aki intézi a céges ügyeket, te meg éled a világod"
Ki az aki heti 70 órát akar dolgozni?
Én azt látom célszerűnek, hogy vagy bővítesz vagy eladod az egészet.
"Akkor vegyen fel 2 embert. Nagy fáradság lett volna erre gondolni?"
Azért az nem mindegy. Mert ebben az esetben nem biztos, hogy megéri foglalkoztatni. Mondok egy példát, hogy megértsd. Ha én például kérek bruttó 500 000 Ft-ot ami nettóban 332.500 Ft (kb 1100 euró) abban az esetben a cégnek havonta 617 500 Ft-ba kerülök. Jobban jár a cég ha Ausztriában jelent be megspórol egy csomó pénzt úgy, hogy kapok 14 havi fizetést is. Egy vicc ez az ország.
Szandekosan kertem, hogy olyanok irjanak akik rendelkeznek nemi tapasztalattal az eletben es a vallalkozasok vilagaban. Sejtettem, hogy ez lesz. Es rettentoen finoman fogalmazok.
Vegyek fel 2 embert es kesz? Ennyi, csak? Kesz a megoldas?:)) Ne vicceljunk mar.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!