Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tovább? Mihez kezdjek?

Hogyan tovább? Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Febr.28.-án lejárt a közfoglalkoztatási szerződésem és 25 év alatt nem vesznek vissza közfoglalkoztatottnak. Ezt a munkaügyibe mondták.Pedig úgy jöttem el, hogy a főnököm mondta mégis visszavenne mert lesz majd szerződés és hívni fog. Tavaly februárban is megszakadt 2 hétre de visszavettek. Most fogalmam sincs mi lesz hívnak-e meg igazából úgy el se köszöntem a munkatársaimtól. Másfél évig dolgoztam itt első munkahely. Tudom h a fizetés kevés volt de most még jól jött volna hiszen elkezdtem a fogaimat megcsináltatni. Bécsben voltunk barátnőmmel kétszer de nem jártunk sikerrel. Ő jól beszél németül én nem nagyon bár mindig azt tanultam és az alap elméleti tudás megvan. Régóta tervezzük h kimegyünk de még személyesen sem lett szerencsénk. Igazából van egy kisgyermeknevelő szakmám de nincs benne tapasztalatom igy nem vesznek fel sehova.Az a baj, hogy nem tudom mit is szeretnék igazábol dolgozni vagy tanulni még. Most megyek majd antigravitácios jógára mert ez a légtornás dolog érdekel. Vhogy mostanában ez a légtornázás tetszik mikor karikán vagy selyem függő hintán lógnak. De nem tudom h ilyet hol lehetne tanulni meg lehetne élni belőle. Úgy érzem csak tapogatózok a sötétben próbálkozok mindennel de nem tudom hol a helyem mi az amit kellene csinálnom.
2017. márc. 8. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

mindenki így van ezzel. elvileg az emberek 90%-a.

én 16 vagyok és az erősségeimmel sem vagyok tisztában, nemhogy hogyan lehetne pénzt csinálni belőle.

de addig kell valami meló. valami hasonlóra, amit csináltál eddig nem gondoltál?

2017. márc. 8. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a légtornász, antigravitációs dolog tettszett.

Ja, sokak érzik ma a "súlytalanságot" és a "légtornász feelinget" Magyarországon.

Van barátnőd, ha nekem lenne, még kicsit szenvednék a hazai és szakmai állás kereséssel, aztán sajnos külföld.

Sajnos, mert szeretnék idehaza élni, de élhetetlen az ország, írom ezt Fidesz szavazó jobboldaliként. Ingatag az ipar, össze-vissza csúszkál, hogy éppen melyik szakmákat keresik és fizetik meg... Amikor én kezdtem az én szakomat nyomták, aztán a mérnökit nyomták, most pedig a programozást nyomják. Mi lesz a következő? Lehet tippelni... Az a baj, hogy szakmát szeretetből választ az ember és nem trendből.

Ha találok is szakmai állást a fizetések, még az emeléssel is alacsonyak itthon. Viszont az a baj, hogy a szakmámban egy helyre 50 jelentkező van.

"Elüldözik" innen a lakosságot..., mert enni "kell".

2017. márc. 8. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én annak örülök, hogy nincs háború, nem úgy, mint Szíriában, vagy az ukránoknál.
2017. márc. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!