Hogyan tovább? Mihez kezdjek?
mindenki így van ezzel. elvileg az emberek 90%-a.
én 16 vagyok és az erősségeimmel sem vagyok tisztában, nemhogy hogyan lehetne pénzt csinálni belőle.
de addig kell valami meló. valami hasonlóra, amit csináltál eddig nem gondoltál?
Ez a légtornász, antigravitációs dolog tettszett.
Ja, sokak érzik ma a "súlytalanságot" és a "légtornász feelinget" Magyarországon.
Van barátnőd, ha nekem lenne, még kicsit szenvednék a hazai és szakmai állás kereséssel, aztán sajnos külföld.
Sajnos, mert szeretnék idehaza élni, de élhetetlen az ország, írom ezt Fidesz szavazó jobboldaliként. Ingatag az ipar, össze-vissza csúszkál, hogy éppen melyik szakmákat keresik és fizetik meg... Amikor én kezdtem az én szakomat nyomták, aztán a mérnökit nyomták, most pedig a programozást nyomják. Mi lesz a következő? Lehet tippelni... Az a baj, hogy szakmát szeretetből választ az ember és nem trendből.
Ha találok is szakmai állást a fizetések, még az emeléssel is alacsonyak itthon. Viszont az a baj, hogy a szakmámban egy helyre 50 jelentkező van.
"Elüldözik" innen a lakosságot..., mert enni "kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!