Mihez kezdjek majd, miután kirúgtak az egyetemről?
Figyelt kérdés
Teljesen hülye vagyok az egészhez, amit tanulok, nem áll rá az agyam, így május környékén véget fog érni egyetemi pályafutásom. Mi legyen ezt követően?
Új szakot már biztosan nem kezdek, 22 vagyok, már van egy büfészakos diplomám, miután azzal nem tudtam elhelyezkedni 1 teljes éven keresztül, elkezdtem egy mérnöki szakot, de ehhez meg kevés vagyok sajnos. Munkát találni biztosan nem fogok.
2017. márc. 17. 19:48
1/7 anonim válasza:
"Munkát találni biztosan nem fogok. "
En matematika tanari szakon vegeztem, es most egy gyarban 3 muszakban melozom (igaz nem otthon), megis vigan elem az eletem. En se kotottem fel magam, hanem elkezdtem munkat keresni.
2/7 anonim válasza:
krumplisütésre mindig vesznek föl embereket.
3/7 anonim válasza:
#2: A matektanárok épphogy keresettek.
4/7 Estádio de Felchút válasza:
Menj el burgerforgatónak.
5/7 anonim válasza:
Milyen büfészakos diplomád van?
6/7 anonim válasza:
Amúgy kíváncsi lennék arra a büfé szakos diplomára, amit legelőbb 17 évesen kezdtél, hiszen 20 évesen kellett végezned (csúszás nélkül, amit az irományod alapján nehéz elképzelni), egy évig meresztetted a segged anyádék pénzén akarom mondani munkát kerestél, legalább fél éve meg az állítólagos mérnöki szakra jársz.
7/7 anonim válasza:
Így járnak azok, akik nagyképűen elmennek semmirekellő szakokra végezni csak azért, hogy elmondhassák magukról hogy ők egyetemisták ahelyett, hogy piacképes szakmát végeznének. De az ugye derogál, mert milyen dolog az hogy két kézzel kell munkát végezni. Ha alkalmatlan vagy gazdasági/mérnöki/jogi/orvosi stb piacképes szakokra, akkor hagyd a francba és végezz értelmes és hasznos OKJ-t, legyen szakmád. Hatalmas szükség van normális szakemberekre. Egyelőre semmit nem érsz, ennél rosszabb már úgysem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!