Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek most akkor mi...

Szerintetek most akkor mi lehet a helyzet?

Figyelt kérdés

Nemrég, kb 2 hete voltam egy állásinterjún (álmaim állása). Egyből a főnök interjúztatott, azt mondta szimpatikus vagyok és másnap küld egy e-mailt, amire ha igennel válaszolok bent vagyok. Nos az e-mail nem jött, már épp feladtam, mire 1 hét elteltével kaptam egy e-mailt, hogy egyeztessek a kolleganőjével és ismerjem meg a csapatot és a munkát. Ez meg is történt, ott azt az információt kaptam, hogy majd a főnök Úr keresni fog engem. Eltelt 1 hét, azóta semmi. Nem tudom, hogy akkor most mi is a helyzet velem kapcsolatban..

23L

2017. márc. 17. 15:55
 1/2 anonim válasza:
Szia. Néha a főnökök szervezetlenek, de ha megtörtént az egyeztetés és ha megismerted a csapatot és a munkát is, akkor szerintem felvesznek. Szerintem várj a főnök válaszára. Ugye az, hogy mikor is jelez neked vissza, attól is függ, hogy mikortól akarnak felvenni. Ha csak egy hónap múlva, akkor jelezhet később is mint egy vagy két hét. A párom hasonló helyzetben volt. Ő is volt próbanapon, nem hívták, majd két hétre rá egyeztettek, hogy mikortól is kezd.
2017. márc. 18. 00:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon türelmetlen voltam és aggodtam, így osztálytársaimmal írtunk egy e-mailt pár napja. Most kaptam meg az elutasítást.
2017. márc. 23. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!