Válaszolna nekem olyan ember akinek van lakáshitele?
Figyelt kérdés
mennyi a fizetésetek?mennyit költötök lakáshitelre?hogyan jöttök ki a maradék pénzből?2017. márc. 12. 18:14
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!!ha még elvagytok az albérletben akkor szerintem kicsit még maradjatok pár hónapot! Mi fundamentánál vettünk fel tavaly lakáshitelt CSOKkal együtt!! Rengeteg pénzt kelett fizetnünk ügyvédekre,papírokat ki kelett kérni......ez sok pénz
kb 400 ezer forint! Csak azért írtam le hogy ezekről is tudj és erre is legyen félretett pénzetek.
2017. márc. 17. 17:37
12/13 A kérdező kommentje:
Ja a mu bevételünk kb 400 ezer forint.a lakáshitelünk havi 85 ezer(12 milliót vettünk fel).még nem lakunk a házban mert még átalakításon megy át!remélem hogy mindent bírni fogunk.
2017. márc. 17. 17:40
13/13 anonim válasza:
köszönöm a választ.remélem nektek is sikerül, én is kb 12 millió körül nézelődök.
úgy vagyunk vele várunk 2 évet, azalatt gyűlik önerőre.lehet lesz 3 is, hogy minden rendbe legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!