Ez az élet rendje, mi mást szeretnél csinálni? TV-t nézni? Az őseink is ellátták a maguk feladatát a kis törzsükön belül, ezért cserébe vhová tartozást, biztonágot, ételt kaptak. Te pénzt kapsz a munkádért, amin biztonságot, ételt vásárolsz.. Ennyi. Dógozzá.
2017. márc. 9. 20:44
4/18 anonim válasza:
Eddig úgy látom nem igazán születtek értelmes válaszok. A legtöbb ember sajnos ezért született, igen. Csak így tud életben maradni. A munkájáért kevés pénzt kap és rá van utalva hogy holnap is menjen dolgozni, ha nem akar megdögleni. Viszont ha mindenki gazdag lenne, akkor ki sütne mondjuk kenyeret? Szükség van a szegényekre. Kilépni nehéz ebből, de nem lehetetlen.
2017. márc. 9. 20:48
5/18 anonim válasza:
8 óra munka, 8 óra pihenés 8 óra szórakozás.. :D
Egyetértek az utolsóval, de manapság engem valamelyest zavar az hogy egyre több minden gépesítve van, bár igaz egyre több a szolgáltatások is.
A mi országunkba ráadásul a nyugdíjkorhatárt szerintem idő kérdés és tényleg felviszik 70 évre.
Sokkal jobban is élhetnék ha nem lopnának szét mindent :/
2017. márc. 9. 21:05
6/18 anonim válasza:
Miért zavar téged, hogy egyre több minden gépesítve van? Ez lehetne a jövő.
A robotok dolgoznak, a cégek adót fizetnek utánuk, ebből az adóból feltétel nélküli alapjövedelmet lehetne fizetni minden polgárnak. Ez a jövedelem a lakhatást, alap étkezést már fedezné, aki akarna, emellett még dolgozhatna és az alapjövedelmen felül fizetést is kapna, de a lényeg, hogy a szabad választása alapján és nem kényszerből.
Talán kb 50 év múlva így lesz, a munkaalapú társadalom meg szeretett vezérünkkel sírba száll. Addig a legtöbben szívnak...
2017. márc. 9. 22:24
7/18 anonim válasza:
work, eat, sleep, repeat
2017. márc. 9. 22:43
8/18 anonim válasza:
Közhelyesen fog hangzani, de igen. Ilyen a társadalmi felépítésünk és igazából a történelem folyamán próbáltak más modelleket kialakítani, de valahogy mindig ez volt a leginkább működőképes. Persze biztos vagyok benne, hogy most is találnál kolóniákat akik elszigetelve élik életüket és földet művelnek, állatokat tenyésztenek, szóval hagyományos értelemben nem dolgoznak, de amúgy mégis...szóval sok választás sajnos nincs. Törekedj arra, hogy minél kevesebb munkával minél több pénzt keress és alapozd meg annyira az életed, hogy a 40-es éveidben már csak élvezned kelljen az életed. Ez nagyon keveseknek sikerül, de nem lehetetlen.
2017. márc. 10. 01:31
9/18 anonim válasza:
Jogodban áll nem dolgozni.
2017. márc. 10. 08:22
10/18 anonim válasza:
Ha nem hétvégézel és nem túlórázol, de minden szabadnapodon pl. más helyen melózol, akkor az életed 17,86%-ban dolgozol. Köszönd meg szépen spóroltam neked 32,14% életet, remélem nem drogra és piára cseszed el ezt az ajándék időt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!