Hogyan dolgozod fel, hogyan dolgoznád fel, hogyan engednéd el, ha elbuknál tíz havi fizetésed?
Nem, nem ez volt. Jogilag nem korrekt, de ok.
Ilyen helyzetre szokták azt mondani, hogy szerencséje van, csak nálam pont, hogy nem volt.
Ha olyan az ügy, fogadok egy ügyvédet, ha nem olyan, élem tovább az életem.
Most mit írjunk? Hogy vagdosnánk magunkat, elkezdenénk sportolni, mennénk verseny sakkra?
"Most mit írjunk? Hogy vagdosnánk magunkat, elkezdenénk sportolni, mennénk verseny sakkra?"
igen, ilyesmikre gondoltam, hogy mi segít a bánaton
"mi segít a bánaton"
Átmeneti segítség: elmész futni és addig futsz, amíg még érzed magadban azt, hogy sík ideg vagy :-) De bármilyen fizikai megmozdulás jó rá: favágás, edzőterem, stb.
Hosszútávú: levonod a konzekvenciát, a tanulságot, hogy mit, hol csináltál rosszul? Tényleg jó lett volna, ha leírod, mert akkor talán még ebben is tudtunk volna segíteni.
"Utolsó, ezt viccnek szántad, ugye?"
Alapvetően tök igaza van. a Munkabéred papíron X összeg, azt megkaptad.
Másrészt lehet én nem értem, de te most akkor konkrétan majdnem 1 évig úgy dolgoztál hogy nem kaptad meg a "zsebre járó" részt, és csak közel 1 év után esett le hogy baj van? Hát jó hülye vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!