Mennyi volt az idei első fizetésed?
Figyelt kérdés
Mennyi volt tavaly, és mennyi idén az első. hogy alakult, emeltek vagy sem, meg van elégedve?2017. febr. 9. 11:28
1/16 anonim válasza:
4.240 EUR.
Tavaly az utolso 4.300 volt, de szokott ingadozni ilyen-olyan okokbol, a brutto az ugyanannyi volt.
Majd asszem majuban emelnek.
Elegedett vagyok.
2/16 anonim válasza:
Nettó 514 ezer. Tavaly egy húszassal kevesebb. Nem vagyok vele megelégedve, ritka a szaktudásom, hiányszakmában dolgozom és nagyon jól csinálom. Júliusban elmegyek a cégtől ha nem kapok fizetésemelést.
5/16 anonim válasza:
Alkalmazottként 1450 euro annyi mint tavaly. Tavaly ilyenkor a mellette akkor induló vállalkozásomból nem tudtam még jövedelmet elkönyvelni idén már pluszban a januari ber járulékhoz tartozó fizumon felül a profit is megmaradt az alkalmazotti bér mellett. Ez közel 1000 euro plusz e hónapban, a tavalyi év első hónapjához képest.
6/16 anonim válasza:
377 ezer, márciusig tart az üzleti év. Majd áprilisban dolgozunk az új bér szerint (+5%).
7/16 anonim válasza:
nettó 110.
hó végén rendszeresen éhezek.
9/16 anonim válasza:
86000 Ft. Nem jött béremelés, pedig állami cég...
10/16 anonim válasza:
Nettó 445k plusz olyan nettó 25k cafetéria, de ebben van 2 nap szombati túlóra. Tavaly ilyenkor 274k volt, de azóta volt két előléptetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!