Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cég inkább leáll ahelyett...

Cég inkább leáll ahelyett hogy kifizetné az emelt minimálbért és bérminimumot?

Figyelt kérdés

Olvasom egy adóportálon hogy egy csomó olyan kis és közepes cég van amely idén 17-ben inkább befejezte működését és leállította magát. Ugye idén 17-ben már emelt minimáébért és bárminimumot kell fizetni. És vannak cégek akik ezt nem tudják vagy nem hajlandóak és inkább leállnak.

Vannak trükkök amivel ki lehet kerülni az emelést (pl 8 órás melós 6 órássá minősítése de ugyanúgy 8 órában dolgoztatása) de ezek nem mindig működnek egyrészt azért mert bukás esélye fennáll (nav stb) másrészt meg azért mert az a melós akivel így bánnak az hamar otthagyja az egészet.

Szóval eszerint reális amit már előre mondtam még 16-ban (és itt a gyk -n lehurrogtak trollnak hüléynek bélyegeztek) hogy sok cég lesz amelyik szarik egy fillérrel is többet fizetni a melósnak inkább trükközik csal hazudik vagy ha ez se megy akkor leáll és bezár a bazár??

Akkor most újra troll voltam amikor 16-ban pont ez jósoltam? És lám így is lett?

2017. márc. 3. 08:53
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

"Béluska96, Feri42 és Józsi 2017 akkor pipa lenne"

Akkor pár fokkal jogosabb lenne a meglátás.

2017. márc. 5. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!